Lots of on line suppliers are offering preparation product designed for VMware audit 2V0-620. That could be very useful for your prospects who crystal clear VMware audit and wish to be pro in their discipline. The actual VMware 2V0-620 apply audit could be the best way that guarantees the prosperity of selection within very first try. The practice of the actual qualification regarding VMware allows you for your candidate to complete rights together with the true audit.

2021 Sep 2v0-620 pdf:

Q101. You want to deploy a vApp and dynamically assign IP addresses without a DHCP server on the network. 

Which action would you take to accomplish this task? 

A. Enable IP pools. 

B. Configure a local DHCP server in the vApp. 

C. Enable NAT on the vApp router. 

D. Configure the guest OS for workgroup and WINS. 

Answer: A 


Q102. Which two configurable options apply to both virtual machine CPU and memory allocation? (Choose two.) 

A. Reservation 

B. Shares 

C. Resource Pool 

D. Reserve All 

Answer: A,B 


Q103. A mission-critical virtual machine built on vSphere 4.1 needs to be moved to an ESXi 6.x host. 

Which virtual hardware version is needed to move the virtual machine without upgrading? 

A. 6 

B. 7 

C. 10 

D. 11 

Answer: B 


Q104. What are two ways to identify TCP/IP stack information? (Choose two.) 

A. Using the vSphere Web Client 

B. Using esxcli network ip netstack 

C. Using esxcfg-netstack 

D. Using the vSphere Client 

Answer: A,B 


Q105. Which two Identity Sources are available to add for vCenter Single Sign-On authentication? (Choose two.) 

A. LocalOS 

B. OpenLDAP 

C. NIS as an LDAP Server 

D. VCMSDS 

Answer: A,B 


2V0-620  actual exam

Latest 2v0-620 pdf:

Q106. Which two actions are prerequisites to adding ESXi 6.x hosts to a vSphere Distributed Switch? (Choose two.) 

A. Verify that there is at least one Distributed Port Group on the Distributed Switch. 

B. Verify that the Distributed Port Group have active uplinks configured in its teaming and failover policy. 

C. Verify that the Distributed Switch has been configured with a Network Profile. 

D. Verify that Network I/O control for Management Traffic is configured for the highest share value. 

Answer: A,B 


Q107. An administrator is creating a new Virtual SAN cluster on a Layer 2 network. There is an existing Virtual SAN cluster on the same Layer 2 network. 

Which two actions would allow the new Virtual SAN cluster to coexist with the older cluster? (Choose two.) 

A. Change the default Multicast Address on the new Virtual SAN cluster. 

B. Change the default Unicast Address on the new Virtual SAN Cluster. 

C. Create a separate VLAN for each cluster. 

D. Create an ARP Alias for the Virtual SAN VMkernel Network Adapter. 

Answer: A,C 


Q108. An administrator is moving a virtual machine into a resource pool. The VM and resource pool are configured as shown: 

VM configuration: 

.. 

2GHz CPU reservation 1GB Memory limit 

Resource Pool configuration: 

... 

6GHz CPU reservation 1GB Memory reservation No limit to memory 

What happens to the virtual machine's resource settings when it is moved into the pool? 

A. The VM inherits the resource settings of the resource pool if expandable reservations is enabled. 

B. The VM's reservations and limits are ignored and removed. 

C. The VM keeps the 2GHz CPU reservation but receives the 1GB memory reservation. 

D. The VM keeps the 2GHz CPU reservation and the 1GB Memory limit. 

Answer: D 


Q109. Which statement is true regarding the licensing of vCenter Server? 

A. The license for vCenter Server must be provided at the time of installation. 

B. Changing the license assigned to vCenter Server requires a restart of the vCenter Server service. 

C. Virtual machines can still be powered on if the vCenter Server license expires. 

D. Licensing for a single vCenter Server installation is determined by the number of managed virtual machines. 

Answer: C 


Q110. What component must be installed prior to deploying a vCenter Server in vSphere 6.x? 

A. vCenter Identity Services 

B. Platform Services Controller 

C. vCenter Single Sign-On 

D. Client Integration Plug-In 

Answer: B