It is more faster and easier to pass the VMware 2V0-620 exam by using Tested VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam questuins and answers. Immediate access to the Most up-to-date 2V0-620 Exam and find the same core area 2V0-620 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Sep 2v0-620 exam:

Q41. An administrator has a virtual machine that requires four times the compute resources than other virtual machines on the same ESXi 6.x host. 

How should the administrator configure the virtual machine settings, in order to be prepared for any resource contention? 

A. Set the shares of the priority virtual machine to High and the rest to Low. 

B. Set the shares of the priority virtual machine to High. 

C. Set the shares of the priority virtual machine to High and the rest to Normal. 

D. Set the shares of the priority virtual machine to Normal and the rest to Low. 

Answer: A 


Q42. What is true regarding datastores on ESXi 6.x? 

A. NFS 4.1 datastore does not support Fault Tolerance (FT) 

B. VMFS3 and VMFS5 datastores can be newly created 

C. NFS datastore can be concurrently mounted using NFS 4.1 on one host and NFS on another 

D. NFS 3.0 datastore does not support Fault Tolerance (FT) 

Answer: A 


Q43. An administrator has been tasked with enabling High Availability (HA) on a cluster in a vSphere 6.x environment with default settings. The cluster configures properly and there are no errors. The next day when powering on a virtual machine, an error is presented: 

Not Enough Failover Resources 

Which three scenarios are likely causes of this error message? (Choose three.) 

A. The default VM Monitoring Sensitivity is set too high. 

B. There are not enough datastore heartbeat datastores configured by default. 

C. The default slot size in the cluster is set too high. 

D. There are virtual machines with large CPU reservations. 

E. A host is in maintenance mode for a replacement of a failed Hard Drive. 

Answer: C,D,E 


Q44. When attempting to power on a Virtual Machine you observe the following error: 

Cannot open the disk '/vmfs/volumes/volume/vm/vm-000002.vmdk' or one of the snapshot disks it depends on. 

Which three actions will be the best solutions to address this problem? (Choose three.) 

A. Verify that the virtual machine's disk files are present. 

B. Investigate the host and virtual machine log files. 

C. Verify the vmdk descriptor files and if required, recreate them. 

D. Delete the disk file preventing the power on operation. 

E. Migrate or register the virtual machine to a different host. 

Answer: A,B,C 


Q45. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --


An administrator is analyzing a virtual machine as shown in the Exhibit. 

What is the current long term risk for this virtual machine? 

A. The virtual machine may run out of memory before April 27. 

B. The virtual machine may continue to function after April 27. 

C. The virtual machine has adequate memory configured for operation for the next 120 days. 

D. The virtual machine has adequate memory reservation configured for operation for the next 120 days. 

Answer: A 


2V0-620  exam prep

Replace 2v0-620 dump:

Q46. When attempting to access a virtual machine, an administrator is unable to login using the vSphere credentials. 

What two options are probable causes of the authentication failure? (Choose two.) 

A. The vSphere credentials have not been granted permissions. 

B. The vSphere credentials are granted read-only permissions. 

C. The vSphere credentials are granted no-access permissions. 

D. The vSphere credentials are not a member of the local administrator group. 

Answer: A,B 


Q47. Which two Fibre Channel zoning options are supported with vSphere 6.x? (Choose two.) 

A. Single-Initiator 

B. Single-Initiator-Single-Target 

C. Multiple-Initiators-Single-Target 

D. Multiple-Initiators-Multiple-Targets 

Answer: A,B 


Q48. An administrator has just completed installing an ESXi 6.x host, but doesn't know what address has been configured. 

Where is the ESXi host IP address configured? 

A. RVC console 

B. Direct Console User Interface 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Client 

Answer: B 


Q49. When configuring vSphere Replication for a virtual machine, what is the lowest Recovery Point Objective (RPO) that can be selected? 

A. 1 min 

B. 5 min 

C. 10 min 

D. 15min 

Answer: B 


Q50. Which three connection types are available when configuring a vSwitch in the vSphere Web Client? (Choose three.) 

A. VMkernel Network Adapter 

B. Physical Network Adapter 

C. Virtual Machine Port Group for a Standard Switch 

D. vMotion Network Adapter 

E. vSAN Network Adapter 

Answer: A,B,C