vSphere 6 Foundations Beta Exam 2V0-620 quiz has recently been posted at Examcollection for some time. Using Examcollection 2V0-620 check problems, you can move test while in the initial try. Often, you can get a full refund. Examcollection gives both equally Pdf file and check serp for 2V0-620 quiz. You could download and install cost-free VMware 2V0-620 trial by way of yourself from your site direct. You are able to the user interface, VMware 2V0-620 problems high quality and usablity of our train quiz before you shop for it. If you are searching the VMware 2V0-620 quiz and 2V0-620 with our own site and connect with certain problems, commentary speak to our own internet livesupport.

2021 Sep vmware 2v0-620:

Q71. In order for a company to meet regulatory requirements, all ESXi 6.x Hosts must be configured to direct logs to a syslog server. 

What are two ways ESXi hosts can configured for this action? (Choose two) 

A. Use the esxcli system syslog command. 

B. Edit them in the ESXi host Advanced System Settings. 

C. From the Syslog collector user interface of the Web Client. 

D. Syslog logging is not available for ESXi Hosts. 

Answer: A,B 


Q72. A new vApp was built and tested in the corporate headquarters datacenter running vSphere 6.x. 

What condition would explain why the virtual machine is failing to boot in an offsite datacenter running on vSphere 5.5? 

A. The virtual machine was built with the default hardware version. 

B. The VMFS 5 datastore is not compatible with virtual machines configured with vSphere 6.x. 

C. A DRS 5.5 cluster cannot run virtual machines configured with vSphere 6.x. 

D. The VMDK file is locked. 

Answer: A 


Q73. You are creating a virtual machine in the Web Client using the New Virtual Machine wizard. 

Which two steps are required? (Choose two.) 

A. Select a valid name. 

B. Select a cluster for the compute resource. 

C. Select a network adapter. 

D. Select the virtual machine compatibility. 

Answer: A,D 


Q74. During a new vSphere Distributed Switch configuration, where does the Maximum Transmission Unit (MTU) value get modified? 

A. Uplink Settings 

B. Switch Settings 

C. Portgroup Settings 

D. NIC Teaming Settings 

Answer: B 


Q75. An administrator needs to monitor traffic on vSwitches in a vSphere 6.x environment. 

Which option, if configured, would accomplish this task? 

A. Forged Transmits 

B. MAC Address Changes 

C. Promiscuous Mode 

D. Notify Switches 

Answer: C 


2V0-620  latest exam

Abreast of the times 2v0-620 vce:

Q76. Which two parameters are required when adding an iSCSI target to an iSCSI Software Adapter using Dynamic Discovery? (Choose two.) 

A. The iSCSI device's IP Address or Fully Qualified Domain Name 

B. The Port Number 

C. The iSCSI device's iSCSI Qualified Name (IQN) 

D. The Default Gateway IP Address 

Answer: A,B 


Q77. Which three are requirements when using vMotion to move a virtual machine across vCenter Server systems? (Choose three.) 

A. Both vCenter Servers must be using Enhanced Linked Mode. 

B. Both vCenter Servers must be in the same Single Sign-On Domain. 

C. Time must be synchronized. 

D. Duplicate VM MAC addresses must be configured. 

E. Both vCenter Servers must have High Availability enabled on source and destination clusters. 

Answer: A,B,C 


Q78. What is a benefit of using VMware Data Protection (VDP)? 

A. Provides support for guest-level backups and restores of Microsoft SQL Servers, Exchange Servers, and Share Point Servers. 

B. Provides support for advanced storage services including replication, encryption, deduplication, and compression. 

C. Provides direct access to VDP configuration integrated into the vSphere Client. 

D. Reduces disk space consumed by virtual machine data using deduplication. 

Answer: D 


Q79. Refer to the Exhibit. 


An administrator is migrating a powered-on virtual machine, as shown in the exhibit. 

Which option should be selected to perform a Storage vMotion of the VM? 

A. Change storage only 

B. Change VM compute resource only 

C. Change both compute resource and storage, changing the compute resource first. 

D. Change both compute resource and storage, changing the storage resource first. 

Answer: A 


Q80. Which two networking connection types can be configured on a virtual switch? (Choose two.) 

A. Virtual machine portgroups 

B. VMkernel services (such as NFS, iSCSI, or vMotion) to the physical network 

C. Web services over the Management Network 

D. NFS and FCoE storage services 

Answer: A,B