Exam Code: 2V0-620 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: vSphere 6 Foundations Beta Exam
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-620 Exam.

2021 Oct 2v0-620 exam:

Q61. An administrator is virtualizing a physical application server and adding it to an existing multi-tiered vApp. The application license is currently tied to the physical NIC's MAC address, so the administrator needs to ensure the license will function properly in the virtual machine. 

Which two actions can the administrator take to satisfy this task? (Choose two.) 

A. Set the MAC address for the vNIC in the guest operating system. 

B. Install the physical server's NIC into the ESXi host. 

C. Configure the MAC address for the vNIC using the vSphere Web Client. 

D. Assign the physical server NIC's MAC address in the vSphere Distributed Switch. 

Answer: A,C 


Q62. An administrator is monitoring a High Availability (HA) and Distributed Resource Scheduler (DRS) enabled cluster and has noticed that virtual machines in the cluster are being migrated without user intervention. 

Why is this happening? 

A. The DRS Automation level is set to Fully Automated. 

B. The Automation level is set to Automatic. 

C. The DPM Threshold is set to Aggressive. 

D. The Power Management feature is configured. 

Answer: A 


Q63. An administrator deploys vRealize Operations into a vSphere 6.x environment. After the deployment, the administrator notices that badges are not appearing. 

What is a likely cause of this behavior? 

A. Badges do not appear until you register vRealize Operations with vCenter Server. 

B. Badges do not appear until you register a vCenter Server in vRealize Operations. 

C. The vRealize Operations appliance needs to be redeployed. 

D. The vCenter Server appliance needs to be redeployed. 

Answer: A 


Q64. To comply with security requirements, an administrator with a vCenter Server Appliance needs to force logoff of the vSphere web client after 10 minutes of inactivity. 

What should the administrator do to meet the requirement? 

A. Edit: /var/lib/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=10 

B. Edit: /opt/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=600 

C. Edit: /var/lib/vmware/vsphere-client/webclient.properties modify session.timeout=600 

D. Edit: /opt/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=10 

Answer: A 


Q65. The vSphere administrator attempts to connect to an ESXi host via an SSH client and receives the following security alert: 

-- Exhibit --


-- Exhibit --The vSphere administrator needs to determine whether the RSA key fingerprint shown in the security alert is the fingerprint of the intended ESXi host. 

Which tool should the vSphere administrator use? 

A. Direct Console User Interface 

B. vSphere Client 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Management Assistant 

Answer: A 


2passeasy.com

Avant-garde vmware 2v0-620:

Q66. What condition would prevent an administrator from creating a new VMFS3 datastore on 

an ESXi 6.x host using the vSphere Web Client? 

A. A VMFS3 datastore cannot be created on an ESXi 6.x host. 

B. The VMFS3 kernel module is not loaded. 

C. A VMFS3 datastore cannot be mounted on an ESXi 6.x host. 

D. VMFS3 datastores are not compatible with virtual machines created on an ESXi 6.x host. 

Answer: A 


Q67. An administrator configures vSphere Replication for a virtual machine and enables multiple point in time (PIT) instances under the recovery settings in the Configure Replication wizard. 

Which two statements are correct for vSphere Replication with multiple point in time instances enabled? (Choose two.) 

A. vSphere Replication retains a number of snapshot instances of the virtual machine on the target site based on the retention policy that you specify. 

B. vSphere Replication uses the virtual machine's snapshot instances to define the target site Point in Time instance based on the retention policy that you specify. 

C. vSphere Replication does not support virtual machines with snapshots. 

D. vSphere Replication supports virtual machines with snapshots. 

Answer: A,C 


Q68. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --


An administrator has been given requirements to configure vMotion for a new virtual machine. The configuration should: 

Provide Network Redundancy 

Use VLAN 550 

Be secured against anyone trying to spoof communication 

The vSwitch1 configuration is shown in the Exhibit. 

Which three changes should be made to meet the stated requirements? (Choose three.) 

A. The VLAN ID must be set appropriately. 

B. The default values for MAC Address Changes and Forged Transmits must be altered. 

C. The teaming and failover adapters must be set appropriately. 

D. The Traffic Shaping configuration must be altered. 

E. The Load Balancing Policy must be set appropriately. 

Answer: A,B,C 


Q69. During the installation of ESXi 6.0, the following error message is reported: Hardware Virtualization is not a feature of the CPU, or is not enabled in the BIOS. 

Which condition would generate this message? 

A. LAHF/SAHF is not enabled in the BIOS. 

B. NX/XD is not enabled in the BIOS. 

C. SSE3 is not enabled in the BIOS. 

D. Hyperthreading is not enabled in the BIOS. 

Answer: A 


Q70. An administrator is attempting to power on a virtual machine, but is unable to do so. 

Which two reasons are probable causes of the failure? (Choose two.) 

A. Storage access to the virtual machine swap file has been lost. 

B. One of the virtual machine VMDK files is locked. 

C. Virtual machine is running CentOS 7.0 64-bit. 

D. Virtual machine has Hyper-Threading enabled. 

Answer: A,B