Proper study guides for Renewal VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam certified begins with VMware 2V0-620 preparation products which designed to deliver the Top Quality 2V0-620 questions by making you pass the 2V0-620 test at your first time. Try the free 2V0-620 demo right now.

2021 Oct 2v0-620 pdf:

Q31. An administrator is installing vCenter Server for an environment that has 40 ESXi 6.x Hosts and 150 virtual machines. 

Which database would meet the minimal requirements needed for this task? 

A. vFabric Postgres 

B. Microsoft SQL Express 2008 

C. Microsoft SQL Server 2014 

D. Oracle 11g 

Answer: A 


Q32. Which three steps must be taken to use vSphere Update Manager 6.x to upgrade an ESXi 

5.5 host to vSphere 6.x? (Choose three.) 

A. Download an ESXi Image. 

B. Configure the vSphere Update Manager Download Service. 

C. Create a baseline and attach it to the ESXi Host. 

D. Scan the vCenter Content Library for the ESXi Image. 

E. Remediate the ESXi Host. 

Answer: A,C,E 


Q33. Which two SMTP Notification Event Details are specific to alarms triggered by events? (Choose two.) 

A. User Name 

B. Summary 

C. Old Status 

D. Target 

Answer: A,B 


Q34. Which three traffic types are available services options when configuring a vmkernel port? (Choose three.) 

A. Provisioning Traffic 

B. Virtual Volumes Traffic 

C. vSphere Replication NFC Traffic 

D. Virtual SAN Traffic 

E. FCoE Traffic 

Answer: A,C,D 


Q35. Your manager has given you a bash script that retrieves data for ESXi 6.x host configurations. This data needs to be collected right after the installation of a host and must be run directly on the host. 

Which two actions can be used to run this script on an ESXi host? (Choose two.) 

A. Connect to the host with Ruby vSphere Console and run the script from there. 

B. Enable SSH access from the Direct Console User Interface. 

C. Enable the ESXi Shell from the Direct Console User Interface. 

D. Run the script directly from the vSphere Web Client. 

Answer: B,C 


2passeasy.com

Replace 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q36. Refer to the Exhibit. 

-- Exhibit --


An administrator attempts to enable Enhanced vMotion Compatibility (EVC) on a cluster. The operation results in a compatibility error, as shown in the exhibit. 

What is the likely cause of this error? 

A. The CPUs in the ESXi host are not AMD CPUs. 

B. The CPUs in the ESXi host do not support hardware virtualization capabilities. 

C. The XD/NX CPU features have not been enabled in the BIOS of the server. 

D. There is no shared storage between the hosts in the cluster. 

Answer: A 


Q37. Which three statements are true regarding Fault Tolerance? (Choose three.) 

A. Applications need to be continuously available to users. 

B. Applications without native clustering capabilities can be protected. 

C. Custom clustering solutions are complicated to configure and maintain. 

D. Applications that have 16 vCPUs are supported. 

E. Prevents application crashes by analyzing the workload and correcting problems. 

Answer: A,B,C 


Q38. An administrator is using the Host Failures to Tolerate Admission Control Policy for a vSphere High Availability (HA) cluster. When configuring this setting on the cluster, the administrator sees this error message: 

Insufficient resources to satisfy HA failover level on cluster 

What are two likely causes for the error? (Choose two.) 

A. The hosts in the cluster are disconnected. 

B. A host in the cluster is displaying an HA error. 

C. Distributed Resource Scheduler has not been configured on the cluster. 

D. Virtual Machine Component Protection has not been turned on. 

Answer: A,B 


Q39. Refer to the Exhibit. 


A vSphere 6.x Standard Switch is configured with 4 virtual machine portgroups, as shown in the exhibit. 

Which portgroup would be utilized by default when creating a new virtual machine? 

A. Access Network 

B. DMZ Network 

C. VM Network 

D. Virtual Machine Network 

Answer: A 


Q40. vSphere Update Manager allows which two virtual machine attributes to be upgraded? (Choose two.) 

A. Virtual machine firewall policies for NSX. 

B. Software Packages in the virtual machine. 

C. Virtual machine Hardware Version. 

D. VMware Tools Upgrade. 

Answer: C,D