Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 2v0 621d pdf study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the VMware 2v0 621d dumps exam in just one try? I am currently studying for the VMware 2v0 621d pdf exam. Latest VMware 2v0 621d vce Test exam practice questions and answers, Try VMware 2v0 621d vce Brain Dumps First.

Q121. A vSphere Web Client task fails while creating a VMFS datastore on a disk with these characteristics:

✑ The disk was formatted with an Master Boot Record (MBR) partition table

✑ The disk was not erased

✑ The disk is visible in the vSphere Web Client

What action needs to be performed to resolve the issue?

A. Delete the partitions manually with partedUtil.

B. Create a VMFS3 file system first, then upgrade it.

C. Create a VMFS5 file system with the command esxcli storage filesystem add.

D. Delete the data with the vmkfstools command.

Answer: A


Q122. Which three Authorization types are valid in vSphere? (Choose three.)

A. Group Membership in vsphere.local

B. Global

C. Forest

D. vCenter Server

E. Group Membership in system-domain

Answer: A,B,D


Q123. An administrator wants to allow users to login to the vSphere Web Client using the Use Windows session authentication check box for faster authentication.

Which three requirements must be met for this feature to be available and functional? (Choose three.)

A. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on the vCenter Server and Platform Services Controller machines.

B. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on each workstation from where a user will sign in.

C. The users must be signed into Windows using Active Directory user accounts.

D. The administrator must create a valid Identity Source in Single Sign-On for the users domain.

E. The administrator must create a valid Single Sign-On Identity Source using Integrated Windows Authentication.

Answer:: B,C,D


Q124. An administrator wants to power on a virtual machine (VM) while connected to an ESXi host using SSH. The VM has the following Name and ID:

✑ VM Name = SQL001

✑ VMID = 12345

Which command would successfully power on the virtual machine?

A. vim-cmd vmsvc/power.on 12345

B. vim-cmd vmsvc/power.on SQL001

C. vmware-vim-cmd vmsvc/power.on 12345

D. vmware-vim-cmd vmsvc/power.on SQL001

Answer: A


Q125. An administrator is upgrading an ESXi host from 5.5 to 6.0 and runs the following command:

esxcli software vib list --rebooting-image What does this command show?

A. VIBs active after a reboot.

B. VIBs that require a reboot.

C. VIBs that are in the boot image.

D. VIBs that are third-party.

Answer: A


Q126. Which two scenarios would cause a Fault Tolerance-enabled virtual machine to fail to power the Secondary virtual machine? (Choose two.)

A. The host has entered a Network Partitioned state.

B. vSphere High Availability (HA) is disabled on the host cluster.

C. Enhanced vMotion Compatibility (EVC) is enabled on the host cluster.

D. vSphere Distributed Power Management (DPM) is enabled on the host cluster.

Answer: A,B


Q127. Refer to the Exhibit.

An administrator receives the error message shown in the Exhibit. Which two actions can be taken to clear the warning? (Choose two.)

A. Add a Virtual SAN datastore and configure it for High Availability heartbeating.

B. Set the advanced High Availability parameter Das.heartbeatdsperhost to 1.

C. Set the advanced High Availability parameter Das.ignoreInsufficientHbDatastore to true.

D. Add a shared datastore and reconfigure High Availability.

Answer: C,D


Q128. When attempting to connect to a vCenter Server, an administrator observes the following at the top of the vSphere Web Client:

Could not connect to one or more vCenter Server Systems:https://vCenter.corp.com:443/sdk

What three reasons could be preventing the vSphere Web Client from communicating with this vCenter Server? (Choose three.)

A. The vCenter Server machine is not responding via the network.

B. An incorrect entry for this vCenter Server exists in the Single Sign-On service.

C. The SSL certificates do not match the FQDN address for the server.

D. The Platform Services Controller is external to this vCenter Server.

A. E. The DNS entry for the vCenter Server is incorrect.

Answer: A,B,C


Q129. An administrator tries to run esxtop to troubleshoot CPU performance issues, but no output is displayed.

How can the issue be resolved?

A. esxtop is deprecated in vSphere 6.x, resxtop must be used to produce the desired output.

B. In esxtop, press f and place an asterisk next to each field that should be displayed.

C. sudo should be run in front of esxtop to give the administrator the proper permissions.

D. The esxtop command must be run from the /proc directory to produce output.

Answer: B


Q130. Which two features are deprecated in Network I/O Control 3 (NIOC3)? (Choose two.)

A. Class Of Service (COS) Tagging

B. Bandwidth Allocation

C. User-defined network resource pools

D. Admission control

Answer: A,C