Act now and download your VMware 2V0-621D test today! Do not waste time for the worthless VMware 2V0-621D tutorials. Download Improved VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2V0-621D with a classic professional.

2021 Mar vcp6 delta exam dump:

Q71. An administrator is upgrading an ESXi 5.5 host to ESXi 6.x and gets the following error: MEMORY_SIZE

What does this indicate?

A. Insufficient memory on the ESXi host to complete the upgrade.

B. Insufficient memory for Auto Deploy to complete the upgrade.

C. Insufficient memory in vCenter Server to complete the upgrade.

D. Insufficient memory for Update Manager to complete the upgrade.

Answer: A


Q72. A common root user account has been configured for a group of ESXi 6.x hosts.

Which two steps should be taken to mitigate security risks associated with this configuration? (Choose two.)

A. Remove the root user account from the ESXi host.

A. B. Set a complex password for the root account and limit its use.

C. Use ESXi Active Directory capabilities to assign users the administrator role.

D. Use Lockdown mode to restrict root account access.

Answer: B,C


Q73. Which two scenarios would cause a Fault Tolerance-enabled virtual machine to fail to power the Secondary virtual machine? (Choose two.)

A. The host has entered a Network Partitioned state.

B. vSphere High Availability (HA) is disabled on the host cluster.

C. Enhanced vMotion Compatibility (EVC) is enabled on the host cluster.

D. vSphere Distributed Power Management (DPM) is enabled on the host cluster.

Answer: A,B


Q74. An administrator wants to configure an ESXi 6.x host to use Active Directory (AD) to manage users and groups. The AD domain group ESX Admins is planned for administrative access to the host.

Which two conditions should be considered when planning this configuration? (Choose two.)

A. If administrative access for ESX Admins is not required, this setting can be altered.

B. The users in ESX Admins are not restricted by Lockdown Mode.

C. An ESXi host provisioned with Auto Deploy cannot store AD credentials.

D. The users in ESX Admins are granted administrative privileges in vCenter Server.

Answer: A,C


Q75. An administrator is having a problem configuring Storage I/O Control on a Datastore. Which two conditions could explain the issue? (Choose two.)

A. A host is running ESXi 4.0.

B. An ESXi host does not have appropriate licensing.

C. The vCenter Server version is 5.0.

D. The vCenter Server License is Standard.

Answer: A,B


Improved vcp6 delta exam dump:

Q76. When troubleshooting a performance related issue, an administrator sees the following warning message on an ESXi Console:

Significant imbalance between NUMA nodes detected. Performance may be impacted. Which action should the administrator take to correct this problem?

A. Ensure that the RAM modules are evenly balanced between processor sockets in the physical server.

B. Ensure that all memory banks associated with CPU Socket 0 in the physical server are completely filled.

C. Ensure that the physical server has the maximum amount of RAM modules that it can support.

D. Ensure that all RAM modules in the host are Error-correcting code (ECC) modules.

Answer: A


Q77. What command line utility can be used to upgrade an ESXi host?

A. esxcli

B. esxupdate

C. vihostupdate

D. esxcfg

Answer: A


Q78. Which three options are available for replacing vCenter Server Security Certificates? (Choose three.)

A. Replace with Certificates signed by the VMware Certificate Authority.

B. Make VMware Certificate Authority an Intermediate Certificate Authority.

C. Do not use VMware Certificate Authority, provision your own Certificates.

D. Use SSL Thumbprint mode.

E. Replace all VMware Certificate Authority issued Certificates with self-signed Certificates.

Answer: A,B,C


Q79. Which three services can be enabled/disabled in the Security Profile for an ESXi host? (Choose three.)

A. CIM Server

B. Single Sign-On

C. Direct Console UI

D. Syslog Server

E. vSphere Web Access

Answer: A,C,D


Q80. An administrator has been instructed to secure existing virtual machines in vCenter Server.

Which two actions should the administrator take to secure these virtual machines? (Choose two.)

A. Disable native remote management services

B. Restrict Remote Console access

A. C. Use Independent Non-Persistent virtual disks

D. Prevent use of Independent Non-Persistent virtual disks

Answer: B,D