Q91. An administrator is attempting to enable Fault Tolerance on a virtual machine with 4 vCPUs and observes the following in the vSphere Web Client:

Fault Tolerance has not been licensed on host <hostname>.

What is the minimum licensed edition that supports this configuration?

A. Enterprise

B. Enterprise Plus

C. Standard

D. Essentials Plus

Answer: A


Q92. What are three recommended prerequisites before upgrading virtual machine hardware? (Choose three.)

A. Create a backup or snapshot of the virtual machine.

B. Upgrade VMware Tools to the latest version.

C. Verify that the virtual machine is stored on VMFS3, VMFS5, or NFS datastores.

D. Detach all CD-ROM/ISO images from the virtual machines.

E. Set the Advanced Parameter virtualHW.version = 11

Answer: A,B,C


Q93. Which two groups of settings should be reviewed when attempting to increase the security of virtual machines (VMs)? (Choose two.)

A. Disable hardware devices

B. Disable unexposed features

C. Disable VMtools devices

D. Disable VM Template features

Answer: A,B


Q94. Which three options are available for ESXi Certificate Replacement? (Choose three.)

A. VMware Certificate Authority mode

B. Custom Certificate Authority mode

C. Thumbprint mode

D. Hybrid Deployment

E. VMware Certificate Endpoint Authority Mode

Answer: A,B,C


Q95. Refer to the Exhibit.

An administrator wishes to provide Load Balanced I/O for the device shown in the Exhibit. To meet this requirement, which setting should be changed?

A. Storage Array Type Policy = VMW_NMP_RR

B. Path Selection Policy = Round Robin (VMware)

C. Storage Array Type Policy = VMW_SATP_RR

D. Path Selection Policy = MRU (VMware)

Answer: B


Q96. To reduce the attack vectors for a virtual machine, which two settings should an administrator set to false? (Choose two.)

A. ideX:Y.present

B. serial.present

C. ideX:Y.enabled

D. serial.enabled

Answer: A,B


Q97. An administrator observes the following symptoms for a virtual machine:

✑ CPU usage is consistently above 90%

✑ CPU ready value is consistently above 20%.

✑ Application performance is impacted.

Which two actions should the administrator take to improve the performance of this virtual machine? (Choose two.)

A. Increase the number of vCPUs assigned to this virtual machine.

B. Decrease the number of vCPUs assigned to this virtual machine.

C. Verify that VMware Tools is installed on every virtual machine on the host.

D. Increase the CPU shares assigned to the virtual machine.

Answer: C,D


Q98. An administrator wants to configure a High Availability cluster to allow virtual machines a

10 minute window to shut down in the event of a Host Isolation incident.

What two configuration settings would satisfy this requirement? (Choose two.)

A. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 10.

B. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 600.

C. Configure Host Isolation Response to Shut Down and Restart VMs.

D. Configure Host Isolation Response to Power Off and Restart VMs.

Answer: B,C


Q99. Which keystore would a vSphere Replication administrator use to manually add an additional Certificate Authority certificate?

A. hms-truststore.jks

B. hms-keystore.jks

C. certificates.ks

D. cacerts.ks

Answer: A


Q100. Which three statements are correct regarding Fibre Channel over Ethernet (FCOE)? (Choose three.)

A. The network switch must have Priority-based Flow Control (PFC) set to AUTO.

B. The network switch must have Priority-based Flow Control (PFC) set to ON.

C. Each port on the FCoE card must reside on the same vSwitch.

D. Each port on the FCoE card must reside on a separate vSwitch.

E. The ESXi host will require a reboot after moving an FCoE card to a different vSwitch.

Answer: A,D,E