Ucertify offers free demo for vmware 2v0 621d exam. "VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta", also known as 2v0 621d pdf exam, is a VMware Certification. This set of posts, Passing the VMware 2v0 621d vce exam, will help you answer those questions. The vmware 2v0 621d Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real VMware vmware 2v0 621d exams and revised by experts!

Q21. What are three reasons why a virtual machine might fail to power on? (Choose three.)

A. The virtual machine is running on an ESXi host which has an expired license.

B. The virtual machine is running on a datastore which has insufficient disk space for the .vswp file.

C. The virtual machine is in a cluster with vSphere HA Admission control enabled.

D. The virtual machine has a disconnected network adapter.

E. The virtual machine does not have a Virtual Hard Disk assigned.

Answer: A,B,C


Q22. An administrator subscribes to the vCloud Air Disaster Recovery service. Which replicated objects can be directly monitored and managed?

A. Virtual machine Snapshots

B. vApps

C. Virtual machines

D. ESXi Hosts

Answer: C


Q23. An administrator tries to capture network traffic for a virtual machine, but cannot see the expected traffic in the packet capture tool.

Which step can resolve the problem?

A. Migrate the virtual machine to a Distributed Virtual Switch.

B. Enable Promiscous Mode on the relevant port group.

C. Modify the default value of MAC Address changes.

D. Enable Forged Transmits on the virtual machine.

Answer: B


Q24. Which three troubleshooting actions should an administrator take to address slow performance when deploying a virtual machine template? (Choose three.)

A. Increase network throughput by adding additional uplinks to the vSwitch.

B. Change the destination datastore or volume for the virtual machine template.

C. Configure a Provisioning Traffic vmkernel port to perform the deployment operation.

D. Reduce the size of the virtual machine template's virtual disk.

E. Deploy the virtual machine template to the cluster and allow Distributed Resource Scheduler to register the virtual machine.

Answer: A,B,C


Q25. Refer to the Exhibit.

An administrator receives vRealize Operations alerts for the Health of the virtual machine PVMAPP_0 as shown in Exhibit 1:

The administrator clicks on the Analysis pane, as shown in Exhibit 2:

Based on the exhibits, what action would correctly address the performance problems observed?

A. Increase the number of vCPUs for PVMAPP_0.

B. Increase the allocation of memory for PVMAPP_0.

C. Increase the Memory limit for PVMAPP_0.

D. Increase the reservation in MHz for vCPUs for PVMAPP_0.

Answer: A


Q26. Strict Lockdown Mode has been enabled on an ESXi host.

Which action should an administrator perform to allow ESXi Shell or SSH access for users with administrator privileges?

A. Grant the users the administrator role and enable the service.

B. Add the users to Exception Users and enable the service.

C. No action can be taken, Strict Lockdown Mode prevents direct access.

D. Add the users to vsphere.local and enable the service.

Answer: B


Q27. Refer to the Exhibit.

An administrator receives an error on a vSphere cluster as shown in the Exhibit.

Based on the exhibit, which three configuration changes can resolve the error? (Choose three.)

A. Change the Admission Control policy for the cluster.

B. Adjust CPU and Memory reservations of the virtual machines.

C. Increase the amount of failover resources in the cluster.

D. Reconfigure the ESXi host cluster for High Availability.

E. Disable Virtual Machine Monitoring.

Answer: A,B,C


Q28. The command esxcli network vm list displays four virtual machines connected to the Production vSwitch. Within the vSphere Web Client, five virtual machines are seen.

What explains this behavior?

A. The fifth virtual machine is currently powered off.

B. The fifth virtual machine has two vnics.

C. The fifth virtual machine has an invalid IP address.

D. The fifth virtual machine has an invalid MAC address.

Answer: A


Q29. Refer to the Exhibit.

An administrator reviews the Health of a virtual machine, as shown in the Exhibit.

Based on the exhibit, which three metrics can be used to determine the virtual machine's Workload characteristics? (Choose three.)

A. CPU

B. Memory

C. Network IO

D. Threads

E. vNUMA Stats

Answer: A,B,C


Q30. Which three Authorization types are valid in vSphere? (Choose three.)

A. Group Membership in vsphere.local

B. Global

C. Forest

D. vCenter Server

E. Group Membership in system-domain

Answer: A,B,D