Want to know Testking 2v0 621d vce Exam practice test features? Want to lear more about VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta certification experience? Study Accurate VMware 2v0 621d pdf answers to Update 2v0 621d vce questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass VMware 2v0 621d vce (VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta) test on your first attempt.

Q41. An administrator needs to migrate a legacy physical application server to a virtual machine

within a vSphere 6 cluster. As part of the conversion, the administrator must reduce the size of the virtual disks.

What action should the administrator take to create a virtual machine with smaller virtual disks than the original physical server?

A. Shut down the physical server and use VMware Converter cold cloning with volume- based cloning at the disk level.

B. Use VMware Converter hot cloning with volume-based cloning at the block level.

C. Shut down the physical server and use VMware Converter cold cloning with volume- based cloning at the file level.

D. Use VMware Converter hot cloning with volume-based cloning at the file level.

Answer: D


Q42. An administrator is attempting to enable Legacy Fault Tolerance (FT) on a virtual machine and observes the following in the vSphere Web Client:

Fault Tolerance has not been licensed on host <hostname>.

What is the minimum licensed edition that supports this configuration?

A. Standard

B. Enterprise

C. Enterprise Plus

D. Essentials Plus

Answer: A


Q43. When attempting to place a datastore in Maintenance Mode, the task remains at 1%. What are two potential causes for this? (Choose two.)

A. Storage DRS is disabled on one or more virtual machine(s) disk(s).

B. Storage DRS rules prevent migration recommendations for the disk.

C. Storage DRS datastores have insufficient space to accommodate failover.

D. Storage DRS provisioning network has been limited with I/O control policies.

Answer: A,B


Q44. A virtual machine is exhibiting these symptoms:

✑ Memory usage is constantly high (94% or greater) or constantly low (24% or less).

✑ Free memory is consistently 6% or less and swapping frequently occurs

Which three solutions could correct this problem? (Choose three.)

A. Verify that VMware Tools is installed on each virtual machine.

B. Decrease the memory reservation setting, if higher than active memory.

C. Add physical memory to the host.

D. Disable the balloon driver in each virtual machine.

E. Create a memory limit for each virtual machine.

Answer: A,B,C


Q45. Refer to the Exhibit.

A vSphere 6.x environment is configured with VMware Virtual Volumes (VVOLs). An administrator accesses the cluster Actions menu, as shown in the Exhibit.

Which option is used to create a VVOL on an existing VVOL container?

A. Storage

B. Deploy OVF Template

C. New vApp

D. Settings

Answer: A


Q46. An administrator is troubleshooting a virtual machine performance issue using vRealize Operations.

Which two badges would help to identify possible resource contention concerns? (Choose two.)

A. Health > Workload

B. Health > Faults

C. Risk > Time Remaining

D. Risk > Stress

Answer: A,D


Q47. When attempting to connect to a vCenter Server, an administrator observes the following at the top of the vSphere Web Client:

Could not connect to one or more vCenter Server Systems:https://vCenter.corp.com:443/sdk

What three reasons could be preventing the vSphere Web Client from communicating with this vCenter Server? (Choose three.)

A. The vCenter Server machine is not responding via the network.

B. An incorrect entry for this vCenter Server exists in the Single Sign-On service.

C. The SSL certificates do not match the FQDN address for the server.

D. The Platform Services Controller is external to this vCenter Server.

A. E. The DNS entry for the vCenter Server is incorrect.

Answer: A,B,C


Q48. An administrator has created a resource pool named Marketing HTTP with a Memory Limit of 24 GB and a CPU Limit of 10,000 MHz.

The Marketing HTTP resource pool contains three virtual machines:

✑ Mktg-SQL has a memory reservation of 16 GB.

✑ Mktg-App has a memory reservation of 6 GB.

✑ Mktg-Web has a memory reservation of 4 GB.

What would happen if all three virtual machines are powered on?

A. All three virtual machines can power on, but will have memory contention.

B. All three virtual machines can power on without memory contention.

C. Only two of the three virtual machines can power on.

D. Only one of the virtual machines can power on.

Answer: C


Q49. Which two statements are true regarding VMFS3 volumes in ESXi 6.x? (Choose two.)

A. Creation of VMFS3 volumes is unsupported.

B. Upgrading VMFS3 volumes to VMFS5 is supported.

C. Existing VMFS3 volumes are unsupported.

D. Upgrading VMFS3 volumes to VMFS5 is unsupported.

Answer: A,B


Q50. An administrator is upgrading vCenter Server and sees this error:

The DB User entered does not have the required permissions needed to install and configure vCenter Server with the selected DB. Please correct the following error(s): %s

Which two statements explain this error? (Choose two.)

A. The database is set to an unsupported compatibility mode.

B. The permissions for the database are incorrect.

C. The permissions for vCenter Server are incorrect.

D. The database server service has stopped.

Answer: A,B