Act now and download your VMware 2v0 621d pdf test today! Do not waste time for the worthless VMware vmware 2v0 621d tutorials. Download Avant-garde VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2v0 621d pdf with a classic professional.

Q81. When attempting to remove a host from a vSphere Distributed Switch (vDS), an administrator observes the error message:

The resource '16' is in use

What are two reasons why this error would be displayed? (Choose two.)

A. VMkernel network adapters on the vDS are in use.

B. Virtual machine network adapters are connected to the vDS.

C. Network I/O Control has been configured on the vDS.

D. There is active network traffic on the vDS.

Answer: A,B


Q82. Which three are requirements for configuring Storage I/O Control (SIOC)? (Choose three.)

A. The datastore must consist of only one extent.

B. The datastore is managed by a single vCenter Server.

C. Auto-tiered storage must be compatable with SIOC.

D. Auto-tiered storage must be SSD or SATA.

E. The datastore must be VMFS.

Answer: A,B,C


Q83. After successfully adding a new ESXi 6.x host to vCenter Server, an administrator sees it as Not Responding in the vSphere Web Client interface a few minutes later.

If the issue is caused by a network firewall blocking traffic, which port must be opened to correct this specific problem?

A. 443 (TCP)

B. 443 (UDP)

C. 902 (TCP)

D. 902 (UDP)

Answer: D


Q84. Refer to the Exhibit.

What will be created upon completion of the steps in this wizard?

A. 100GB VMFS5 datastore with free space available for expansion

B. 100GB VMFS5 datastore with free space available for a second datastore

C. 100GB VMFS3 datastore

D. 200.01 GB VMFS5 datastore

Answer: A


Q85. An administrator needs to recover disk space on a previously-used thin provisioned virtual disk. The volumes where the administrator needs to recover the disk blocks are on VAAI- compliant storage arrays.

Which two actions should the administrator take accomplish this task? (Choose two.)

A. Perform a Storage vMotion to another volume in order to force free space recovery to occur. This recreates the volume in a new location and recovers all unused space.

B. Use VMware Converter to migrate the virtual machine to a new datastore. This will recreate the volumes and recover all unused space.

C. Issue the vmkfstools -vmfs unmap command within the VMFS volume directory on the ESXi host console.

D. Execute the esxcli storage vmfs unmap command.

Answer: B,D


Q86. Which two statements are true regarding iSCSI adapters? (Choose two.)

A. Software iSCSI adapters require vmkernel networking.

B. Independent Hardware iSCSI adapters offload processing from the ESXi host.

C. Dependent Hardware iSCSI adapters do not require vmkernel networking.

D. Independent Hardware iSCSI adapters require vmkernel networking.

Answer: A,B


Q87. Which minor badge items make up the Efficiency badge score for an ESXi host in vCenter Operations Manager?

A. Workload, Anomalies, Faults

B. Workload, Stress, Density

C. Time Remaining, Capacity Remaining

D. Reclaimable Waste, Density

Answer: D


Q88. An administrator wants to clone a virtual machine using the vSphere Client. Which explains why the Clone option is missing?

A. The vSphere Client is directly connected to the ESXi host.

B. The virtual machine is configured with a thin-provisioned virtual disk.

C. The virtual machine is configured with outdated Virtual Hardware.

D. Cloning can only be performed with vRealize Orchestrator.

Answer: A


Q89. Refer to the Exhibit.

A Storage Policy for a Virtual SAN is set to the default policy, as shown in the Exhibit. Which change would reduce the storage consumption by one third?

A. Number of failures to tolerate = 1

B. Number of disk stripes per object = 2

C. Number of failures to tolerate = 3

D. Number of disk stripes per object = 1

Answer: A


Q90. An administrator tries to connect the vSphere 5.5 Client to an ESXi 6.x host. What will happen when this takes place?

A. The operation will fail, since the vSphere Client is deprecated in vSphere 6.x.

B. The operation will fail and the administrator will need to delete the client and install the

6.x version.

C. The operation will prompt the administrator to run a script to upgrade the vSphere Client.

D. The operation will update the vSphere Client silently in the background, then connect.

Answer: C