Cause all that matters here is passing the VMware vmware 2v0 621d exam. Cause all that you need is a high score of 2v0 621d vce VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests vmware 2v0 621d exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q31. Refer to the Exhibit.

An administrator manages a High Availability (HA)/Distributed Resource Scheduler (DRS)- enabled cluster and has configured the affinity rule shown in the Exhibit.

Which two statements best describe the configuration shown in the exhibit? (Choose two.)

A. HA will not failover Marketing to ESXi hosts that are not in the Host Group.

B. HA will failover Marketing to ESXi hosts that are not in the Host group.

C. DRS will attempt to keep Marketing on the ESXi host 10.21.38.106.

D. DRS will not attempt to keep Marketing on the ESXi host 10.21.28.106.

Answer: B,D


Q32. What are two likely causes for a DRS cluster to become unbalanced? (Choose two.)

A. Migration threshold is too low.

B. Affinity rules are preventing virtual machines from being moved.

A. C. A device is mounted to a virtual machine preventing vMotion.

D. Migration cost is too low.

Answer: B,C


Q33. An administrator attempts to place a Storage DRS enabled Datastore into Maintenance Mode. The task never completes, and the Entering Maintenance Mode status remains at 1%.

Which two actions should the administrator take to resolve this problem? (Choose two.)

A. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 1.

B. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 0.

C. Disable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster.

A. D. Enable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster.

Answer: A,C


Q34. Refer to the Exhibit.

An administrator recently created a Virtual SAN but no Storage Policies were defined. A

few virtual machines were deployed to this cluster. The administrator analyzes the default Virtual SAN policy as shown in the Exhibit.

Based on the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. Losing one cluster node will not affect data availability.

B. Losing one Hard Disk in a cluster node will not affect data availability.

C. Creating a virtual machine Swap file will fail if it violates default storage policy.

D. Creating a virtual machine will succeed even if it violates default storage policy.

Answer: A,B


Q35. Which two statements are correct regarding vSphere certificates? (Choose two.)

A. ESXi host upgrades do not preserve the SSL certificate and reissue one from the VMware Certificate Authority (VMCA).

B. ESXi host upgrades preserve the existing SSL certificate.

C. ESXi hosts have assigned SSL certificates from the VMware Certificate Authority (VMCA) during install.

D. ESXi hosts have self-signed SSL certificates by default.

Answer: B,C


Q36. An administrator notices that a Windows virtual machine is using 95% CPU in Task Manager.

Which two actions should be taken to resolve this issue? (Choose two.)

A. Increase the memory reservation of the virtual machine.

B. Increase the CPU Shares on the resource pool where the virtual machine resides.

C. Decrease the CPU reservation of the virtual machine.

D. Increase the CPU limit on the resource pool where the virtual machine resides.

Answer: B,D


Q37. Which three connection types are supported between a remote site and vCloud Air? (Choose three.)

A. Secure Internet Connectivity

B. Private Connect

C. Direct Connect

D. Internet Connectivity

E. Secure VPN

Answer: A,C,E


Q38. A device's vStorage API for Array Integration (VAAI) support status command line output shows:

naa.500253825002a865 VAAI Plugin Name: ATS Status: unsupported Clone Status: unsupported Zero Status: supported Delete Status: unsupported

What is the corresponding VAAI support status in the vSphere Web Client?

A. Unknown

B. Supported

C. Not supported

D. Unsupported

Answer: A


Q39. An administrator uses the df -h command and notices that an NFS datastore is reporting a capacity of 0 Bytes.

What condition would cause this to occur?

A. The NFS server on which the datastore resides is down.

B. The datastore was mounted as Read/Write.

C. The datastore was mounted as Read-Only.

D. The datastore was created with NFS version 4.1.

Answer: A


Q40. Which three ports are used by the vSphere Web Client when connecting directly to an ESXi

6.x host? (Choose three.)

A. 443 TCP

B. 902 TCP and UDP

C. 903 TCP

D. 5480 TCP

E. 9443 TCP and UDP

Answer: A,B,C