Exambible vmware 2v0 621d Questions are updated and all 2v0 621d pdf answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 2v0 621d pdf exam prep kits you will be ready for the real 2v0 621d dumps exam without a problem. We have Up to the minute VMware 2v0 621d pdf dumps study guide. PASSED 2v0 621d pdf First attempt! Here What I Did.

Q51. Refer to the Exhibit.

An administrator is adding an Active Directory over LDAP Identity Source for vCenter

Single Sign-On, as indicated in the Exhibit.

What is the correct value to configure for the Domain alias?

A. The domain's NetBIOS name.

B. The fully qualified domain name.

C. vsphere.local

D. A user defined label.

Answer: A


Q52. An administrator is configuring virtual machines to use Worldwide Port Names (WWPNs) to access the storage.

Which two conditions are required? (Choose two.)

A. The switches in the fabric must be N-Port ID Virtualization aware.

B. The virtual machines must be using passthrough Raw Disk Mapping (RDMp).

C. The virtual machines must be using Virtual Machine Disk (VMDK).

D. The switches in the fabric must be Storage I/O Control aware.

Answer: A,B


Q53. What is the maximum number of snapshot instances in vSphere Replication that can be configured to recover a virtual machine at a specific point in time?

A. 16

B. 24

C. 48

D. 72

Answer: B


Q54. Refer to the Exhibit.

An administrator is troubleshooting a CPU performance related problem for the SlowVM virtual machine.

Which three actions should the administrator take to improve CPU performance for SlowVM? (Choose three.)

A. Increase the number of vCPUs assigned to SlowVM.

B. Decrease the number of vCPUs assigned to SlowVM.

C. Power off other VMs running on the same ESXi host.

D. Increase the CPU limit for SlowVM.

E. Move SlowVM to another ESXi host with more physical CPU resources available.

Answer: B,C,E


Q55. Which two tasks does the Pluggable Storage Architecture (PSA) perform? (Choose two.)

A. Handles I/O queueing to the logical devices.

B. Handles physical path discovery, but is not involved in the removal.

C. Handles physical path discovery and removal.

D. Handles I/O queueing to FC storage HBAs.

Answer:: A,C


Q56. An administrator is able to manage an ESXi 6.x host connected to vCenter Server using the vSphere Web Client but is unable to connect to the host directly.

Which action should the administrator take to correct this behavior?

A. Restart management agents on the ESXi host.

B. Disable Lockdown Mode on the ESXi host through vCenter Server.

C. Disable the ESXi firewall with the command esxcli network firewall unload.

D. Reboot the ESXi host.

Answer: B


Q57. An administrator needs to create an Integrated Windows Authentication (IWA) Identity Source on a newly deployed vCenter Server Appliance (VCSA).

Which two actions will accomplish this? (Choose two.)

A. Use a Service Principal Name (SPN) to configure the Identity Source.

B. Use a Domain administrator to configure the Identity Source.

C. Join the VCSA to Active Directory and configure the Identity Source with a Machine Account.

D. Create a computer account in Active Directory for the VCSA and configure the Identity Source.

Answer: A,C


Q58. An administrator has upgraded a Distributed vCenter Server environment from 5.5 to 6.0. What is the next step that should be taken?

A. vCenter Inventory Service must be manually stopped and removed.

A. B. vCenter Inventory Service must be changed from manual to automatic.

C. vCenter Inventory Service must be manually stopped and restarted.

D. vCenter Inventory Service must be changed from automatic to manual.

Answer: A


Q59. Which statement is true for the Path Selection Plug-In VMW_PSP_MRU?

A. VMW_PSP_MRU is default for a majority of active-active and active-passive arrays.

B. VMW_PSP_MRU will remain on the selected path even if the state were to change.

C. VMW_PSP_MRU is recommended for Virtual SAN.

D. VMW_PSP_MRU will have no preferred path setting for the Plug-In.

Answer: D


Q60. An administrator creates a custom ESXi firewall rule using an XML file, however the rules do not appear in the vSphere Web Client.

Which action should the administrator take to correct the problem?

A. Load the new rules using esxcli network firewall reload.

B. Load the new rules using esxcli network firewall refresh.

C. Verify the entries in the XML file and then reboot the ESXi host.

D. Remove the ESXi host from the inventory and add it back.

Answer: B