Cause all that matters here is passing the VMware vmware 2v0 621d exam. Cause all that you need is a high score of 2v0 621d vce VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta exam. The only one thing you need to do is downloading Testking vmware 2v0 621d exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q101. Which three components should an administrator select when configuring vSphere permissions? (Choose three.)

A. Inventory Object

B. Role

C. User/Group

D. Privilege

E. Password

Answer: A,B,C


Q102. In which two vsphere.local groups should an administrator avoid adding members? (Choose two.)

A. SolutionUsers

B. Administrators

C. DCAdmins

D. ExternalPDUsers

Answer: A,B


Q103. Which two methods are recommended for managing the VMware Directory Service? (Choose two.)

A. Utilize the vmdir command.

B. Manage through the vSphere Web Client.

C. Manage using the VMware Directory Service.

D. Utilize the dc rep command.

Answer: A,B


Q104. An administrator is creating a new Content Library. It will subscribe to another remote Content Library without authentication enabled.

What information from the published library will they need in order to complete the

subscription?

A. Subscription URL

B. A security password from the publishing Content Library

C. Publisher's Items.json file

D. Username from the publishing Content Library

Answer: A


Q105. Which two features are available for virtual machines configured with DirectPath I/O? (Choose two.)

A. Fault Tolerance

B. Suspend and Resume

C. Virtual Symmetric Multi-Processing (vSMP)

D. Virtual Non-Uniform Memory Access (vNUMA)

Answer: C,D


Q106. An administrator wants to power on a virtual machine (VM) while connected to an ESXi host using SSH. The VM has the following Name and ID:

✑ VM Name = SQL001

✑ VMID = 12345

Which command would successfully power on the virtual machine?

A. vim-cmd vmsvc/power.on 12345

B. vim-cmd vmsvc/power.on SQL001

C. vmware-vim-cmd vmsvc/power.on 12345

D. vmware-vim-cmd vmsvc/power.on SQL001

Answer: A


Q107. An administrator is upgrading an ESXi host from 5.5 to 6.0 and runs the following command:

esxcli software vib list --rebooting-image What does this command show?

A. VIBs active after a reboot.

B. VIBs that require a reboot.

C. VIBs that are in the boot image.

D. VIBs that are third-party.

Answer: A


Q108. A user notifies an administrator that Content Libraries are not visible. What is a possible solution?

A. Assign the user the read-only role at the global permission level.

B. Assign the user the read-only role at the vCenter Server root level.

C. Assign the user the read-only role at the vCenter Server data center level.

D. Assign the user the read-only role at the vCenter Server cluster level.

Answer: A


Q109. An administrator is troubleshooting a virtual machine that has unexpectedly powered off. Which two logs should be used to troubleshoot the issue? (Choose two.)

A. vmware.log

B. hostd.log

C. syslog.log

D. shell.log

Answer: A,B


Q110. An administrator is performing a silent automatic update of VMware Tools on a Windows

virtual machine.

What syntax needs to be entered into the Advanced Options box?

A. /s /v "/qn" /l "c:Windowsfilename.log"

B. --prefix=/usr/local,/usr/lib,/usr/doc --silent

C. --prefix=c:Windows,c:VMtools --silent

D. /fs /v "/qn+" /l "c:Windowsfilename.log"

Answer: A