Ucertify 2v0 621d vce Questions are updated and all 2v0 621d pdf answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 2v0 621d pdf exam prep kits you will be ready for the real 2v0 621d pdf exam without a problem. We have Renovate VMware vmware 2v0 621d dumps study guide. PASSED 2v0 621d vce First attempt! Here What I Did.

Q121. Refer to the Exhibit.

The Prod-DB virtual machine has a VM Override as shown in the Exhibit. What step, it taken, would require all virtual machines in the cluster to migrate

automatically?

A. Deselect the virtual machine from VM Overrides.

B. Add all virtual machines to the VM Overrides.

C. Change Response for Host Isolation to Use Cluster Settings.

D. Change the Automation level to Use Cluster Settings.

Answer: D


Q122. Refer to the Exhibit.

An administrator receives the error message shown in the Exhibit. Which two actions can be taken to clear the warning? (Choose two.)

A. Add a Virtual SAN datastore and configure it for High Availability heartbeating.

B. Set the advanced High Availability parameter Das.heartbeatdsperhost to 1.

C. Set the advanced High Availability parameter Das.ignoreInsufficientHbDatastore to true.

D. Add a shared datastore and reconfigure High Availability.

Answer: C,D


Q123. An administrator wants to allow users to login to the vSphere Web Client using the Use Windows session authentication check box for faster authentication.

Which three requirements must be met for this feature to be available and functional? (Choose three.)

A. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on the vCenter Server and Platform Services Controller machines.

B. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on each workstation from where a user will sign in.

C. The users must be signed into Windows using Active Directory user accounts.

D. The administrator must create a valid Identity Source in Single Sign-On for the users domain.

E. The administrator must create a valid Single Sign-On Identity Source using Integrated Windows Authentication.

Answer:: B,C,D


Q124. What are two sample roles that are provided with vCenter Server by default? (Choose two.)

A. Virtual machine User

B. Network Administrator

C. Content Library Administrator

D. Storage Administrator

Answer: A,B


Q125. An administrator enables High Availability (HA) on a Virtual SAN cluster.

There are four vmkernel port groups with the following IP addresses assigned:

✑ Management: 192.168.12.10

✑ vMotion: 192.168.13.10

✑ Virtual SAN: 192.168.14.10

✑ Fault TolerancE. 192.168.15.10

Which IP address will HA use for traffic?

A. 192.168.12.10

B. 192.168.13.10

C. 192.168.14.10

D. 192.168.15.10

Answer: C


Q126. What two IT infrastructure components are virtualized by vSphere Essentials? (Choose two.)

A. Networks

B. Applications

C. Storage

A. D. Management

Answer: A,C


Q127. An administrator is unable to upgrade a vCenter Server Appliance from version 5.1 Update 2 to version 6.0.

What is a likely reason for this?

A. vCenter Server Appliance 6.0 does not support upgrades from version 5.1 Update 2.

B. vCenter Server Appliance must be joined to an Active Directory domain before upgrading to version 6.0.

C. vCenter Server Appliance 5.1 Update 2 uses an incompatible database for upgrading to version 6.0.

D. vCenter Server Appliance 6.0 must be upgraded using the vSphere Web Client.

Answer: A


Q128. An administrator would like to use the VMware Certificate Authority (VMCA) as an Intermediate Certificate Authority (CA). The first two steps performed are:

✑ Replace the Root Certificate

✑ Replace Machine Certificates (Intermediate CA)

Which two steps would need to be performed next? (Choose two.)

A. Replace Solution User Certificates (Intermediate CA)

B. Replace the VMware Directory Service Certificate (Intermediate CA)

C. Replace the VMware Directory Service Certificate

D. Replace Solution User Certificates

Answer: A,C


Q129. Which three statements are true when restoring a Resource Pool Tree? (Choose three.)

A. Distributed Resource Scheduler must be set to manual.

B. Restoring a snapshot can only be done on the same cluster from which it was taken.

A. C. No other resource pools can be present in the cluster.

D. Restoring a resource pool tree must be done in the vSphere Web Client.

E. Enabling Enhanced vMotion Compatibility on the cluster is required.

Answer: B,C,D


Q130. An administrator is unable to start the vCenter Server service. The vpxd.log file shows this service failure:

[13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] CoreDump: Unable to write minidump [13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] error -2147024784 : There is not enough

space on the disk.

What is preventing the start of the service?

A. Insufficient space on the vCenter Server

B. Insufficient space on the Database Server

C. Insufficient space on the VMFS volume

D. Insufficient space on the ESXi ramdisk

Answer: A