Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 2V0-622 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the VMware 2V0-622 exam in just one try? I am currently studying for the VMware 2V0-622 exam. Latest VMware 2V0-622 Test exam practice questions and answers, Try VMware 2V0-622 Brain Dumps First.

Q31. An administrator notices that a virtual machine running SQL Server is not performing as expected. vmware.log> vmx| W110: NUMA and VCPU hot add are incompatible. Forcing UMA

How can the administrator resolve this issue?

A. Power off the virtual machineand disable vCPU hot plug.

B. Reinstall VMware Tools.

C. Modify the .vmx file to force NUMA and vCPU hot add to function.

D. Installation third party plug-in to enable NUMA and vCPU hot add to function. 

Answer: A


Q32. An administrator notices that a virtual machine running SQL Server is not performing as expected. vmware.log> vmx| W110: NUMA and VCPU hot add are incompatible. Forcing UMA

How can the administrator resolve this issue?

A. Power off the virtual machineand disable vCPU hot plug.

B. Reinstall VMware Tools.

C. Modify the .vmx file to force NUMA and vCPU hot add to function.

D. Installation third party plug-in to enable NUMA and vCPU hot add to function. 

Answer: A


Q33. Which action can the Hybrid Cloud Manager perform?

A. It can migrate virtual machines with vMotion between vCenter Servers withdistinct Single Sign-on domains.

B. It can manage vCloud Air and Amazon Web Services (EC2) from a single interface.

C. It can migrate the virtual machines with vMotion between AWS, Azure, and vCloud Air.

D. It can move a virtual machine from vCloud Air toon premises vSphere. 

Answer: D


Q34. When installing vCenter Converter Standalone, why must an administrator perform a client-server installation instead of a local installation?

A. to manage conversiontasks remotely

B. to convert virtual machines as well as physical machines

C. to allow installation of the Converter agent on remote source machines

D. to hot clone physical or virtual machines 

Answer: A


Q35. When performing a vCenter Server 5.5 for Windows with Microsoft SQL Server

Express database migration to vCenter Server Appliance 6.5, which will be the target database?

A. Microsoft SQL Server Express 2012R2

B. Microsoft SQL ServerStandard 2012R2

C. PostgreSQL

D. Oracle DB 11g 

Answer: A


Q36. An administrator has recently upgraded from vSphere 6.0 to 6.5, and can no longer see the software iSCSI named vmhba33.

Which could be the reason for this?

A. The upgrade has changed the vmhba name.

B. vSphere 6.5 automates iSCSI configurations.

C. vSphere 6.5 no longer supports software iSCSI.

D. The upgrade has deleted the vmhba. 

Answer: A


Q37. Which three types of Content Libraries exist within vSphere 6.5? (Choose three.)

A. Remote Content Library

B. Published Content Library

C. Local Content Library

D. Shared Content Library

E. Subscribed Content Library 

Answer: B,C,E

Explanation:

Referencehttps://esxsi.com/2021/12/30/content-libraries/


Q38. A VM-Host affinity rule states that VM group “X” must run on hosts in group “Y”.

If all ESXi hosts in group “Y” fail, which is the resulting behavior with vSphere HA enabled?

A. The virtual machines in group “X” will failover to hosts that do not belong to group “Y”, but will vMotion back to hosts in group “Y” when they become available.

B. The virtual machines in group “X” will not failover to hosts that do not belong to group “Y”.

C. This scenario is not possible because vSphere HA and DRS cannot work together.

D. The virtual machines in group “X” will only fail over to hosts that do not belong to group “Y” if they are marked as “High” VM Restart Prioritywithin vSphere HA.

Answer: D


Q39. An administrator is attempting to access an ESXi host via the DCUI but is unable to do so. Which could be two possible causes? (Choose two.)

A. The host in question has no out-of-band management capability (i.e. iLO/iDRAC).

B. The SSH service is disabled on the host.

C. Strict lockdown mode is enabled on the host.

D. Normal lockdown mode is enabled and the administrator is a member of the Exception User list.

E. The DCUI service is disabled on the host. 

Answer: D,E


Q40. Which is the block size on the VMFS6 datastore?

A. All small and large file blocks are 8MB.

B. All small and large file blocks are 1MB.

C. Small file blocks are 512KB. large file blocks are 64MB.

D. Small file blocks are 1MB, large fileblocks are 512MB. 

Answer: B

Explanation:

Referencehttps://pubs.vmware.com/vsphere-65/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.vsphere.storage.doc%2FGUID- 98901BEE-8675-4D39-8AA2-E790EE341986.html