Q1. If an application depends on explorer.exe, which option ensures the application will open inside of a RDS application pool?

A. Set runonce.exe to execute at login with a GPO.

B. Configure the application to run as Local System.

C. Package the application with VMware ThinApp.

D. Disable User Access Control on the server.

Answer: A


Q2. An administrator has installed View and needs to configure the PCoIP settings via a Group Policy Object (GPO).

What should the administrator do first?

A. Create a GPO and apply the required policy settings.

B. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on a View Connection server.

C. Link the GPO to the Organizational Unit (OU) that contains the virtual desktops.

D. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on an Active Directory server.

Answer: D


Q3. After creating an Upload policy for a group of users, an administrator has found a significant increase in storage usage by Mirage. After further investigation, the administrator finds that the increase is a result of users storing personal MP3 libraries on

the system.

What should the administrator do to prevent these files from being protected while allowing the users to store the files on the system?

A. Add a Rule to the User Area for MP3 files in the Upload policy.

B. Create a Collection labeled Exclude MP3s.

C. Add a Rule Exception to the Unprotected Area for MP3 files in the Upload policy.

D. Add a Rule to the Unprotected Area for MP3 files in the Upload policy.

Answer: A


Q4. A potential Branch Reflector has ample disk space to store base layers, application layers, driver libraries, and User State Migration Tool (USMT) files.

Which other conditions are required for an endpoint to become a Branch Reflector?

A. Power-saving features enabled Directly connected to the LAN

TCP port 8001 to support connections from other Mirage endpoints

B. Power-saving features disabled Directly connected to the LAN

A. TCP port 8001 to support connections from other Mirage endpoints

C. Power-saving features disabled Directly connected to the WAN

TCP port 8000 to support connections from other Mirage endpoints

D. Power-saving features enabled

Directly connected to the wireless network

TCP port 8001 to support connections from other Mirage endpoints

Answer: B


Q5. An administrator is attempting to create a Windows 8 full clone desktop pool. The View Agent has been installed and a snapshot has been taken. However, the virtual machine is not listed during the Add Pool wizard.

What is the likely cause of the issue?

A. Windows 8 desktops are not supported with full clones desktop pools.

B. Full clones desktop pools require virtual machine templates and not snapshots.

C. The Add Pool wizard must be refreshed to list new snapshots.

D. View Composer linked clones as selected instead of full virtual machines.

Answer: B


Q6. An administrator receives reports from users connected to View PCoIP sessions of slow desktop responsiveness and blurry images. Additionally, some users report being randomly disconnected from their sessions.

The administrator determines the following:

✑ Network Latency is 100ms.

✑ PCoIP Packet Loss is more than 5%.

Which two solutions should the administrator implement to resolve the issues? (Choose two.)

A. Increase priority of PCoIP traffic.

B. Enable the Turn Off Build-to-Lossless GPO Setting.

C. Disable Spanning Tree on the switches.

D. Add additional vNICs to the virtual desktops.

Answer: A,B


Q7. A View administrator needs to ensure that an environment is ready to use Smart Cards. The cards use certificates generated by a third-party Certificate Authority (CA). The administrator has verified that each certificate contains a UPN.

What must the administrator do to complete the preparation of the environment?

A. Import the root and intermediate CA certificates into the Trusted Root Certification Authorities group policy in Active Directory.

B. Import the root and intermediate CA certificates into the Trusted Root Certification Authorities store on the View Connection server.

C. Import the root and intermediate CA certificates into each user's Smart Card.

D. Enable Smart Card Authentication in the authentication settings in View Administrator.

Answer: A


Q8. An administrator needs to create 1000 virtual machines with minimal shared disk space. Additionally, the administrator needs to be able to update the images while ensuring that the users' information is managed in a central location.

Which VMware components should be used to meet the requirements?

A. VMware Horizon View with Persona Management

B. VMware Horizon View with vSphere Data Protection

C. VMware Workspace with vSphere Data Protection

D. VMware Workspace with Persona Management

Answer: A


Q9. An administrator needs to configure virtual printing to allow users to access locally attached printers.

What must the administrator do to enable this functionality?

A. Ensure virtual printing is enabled in the View Agent installation options.

B. Install printer drivers in the base image for the pool.

C. Register the TPVMGPoACmap.dll file on the base image for the pool.

D. Import the vdm_client.adm template to the Active Directory server and enable local printing.

Answer: A


Q10. Which two statements are true regarding configuring an Identity Provider Instance within Workspace Portal? (Choose two.)

A. The Configure Via option is only available when you add a third-party identity provider instance.

B. Third-party Identity Provider Instances must be SAML 2.0 compliant.

C. Workspace Portal natively supports Kerberos, RSA SecurID, and Smart-card authentication types.

D. The Meta-data XML enables Workspace Portal to automatically receive the metadata of the Third-Party Identity Provider Instance.

Answer: A,B