Q41. An administrator is attempting to configure a new linked-clone pool to use software 3D rendering and notices that the 3D Renderer option is unavailable.

The pool settings are as follows:

✑ Default display protocol is set to PCoIP.

✑ Allow users to choose protocol is set to Yes.

✑ Max resolution of any one monitor is set to 1920 x 1200.

✑ Max number of monitors is set to 2.

Which setting change should the administrator make to allow the 3D Renderer to be enabled?

A. Change the Default display protocol setting to RDP.

B. Change the Allow users to choose protocol setting to No.

C. Change the Max resolution of any one monitor setting to 2560 x 1600.

D. Change the Max number of monitors setting to 1.

Answer: B


Q42. Which storage component is considered only when calculating capacity for a Linked Clone?

A. Growth

B. .vswp

C. Overhead

D. User Data

Answer: A


Q43. An administrator is deleting a manual pool that contains unmanaged desktop sources and selects the Leave active option.

How will the administrator's action affect connections to the pool?

A. Connections will remain active until the user logs off.

B. Connections will be accepted until the desktop source is unregistered.

C. Connections will remain active for the period of time specified by the administrator.

D. Connections will remain available until the next session state monitoring interval.

Answer: A


Q44. Users at a branch office are experiencing poor virtual desktop performance. The branch office has ten users and a 2Mbps link to the datacenter.

Some of the users frequently access video content, but the performance issues began occurring after a recent Group Policy Object (GPO) change. The performance issues

do not occur when the same users connect from the main office, which has a 10Mbps link to the data center.

Which PCoIP GPO change is most likely the cause of the performance issues?

A. Turn off Build-to-Lossless = Enabled

B. PCoIP session audio bandwidth limit = 100kbps

C. PCoIP client image cache size = 260MB

D. Maximum PCoIP session bandwidth = 4Mbps

Answer: D


Q45. An administrator needs to provide access to applications for users regardless of whether the users have network access.

Which two VMware components should the administrator choose? (Choose two.)

A. VMware Workspace

B. VMware ThinApp

C. VMware Horizon View

D. VMware Mirage

Answer: B,D


Q46. An administrator has provisioned a web application to a group of users. Users have reported that the application is not visible in the Applications tab when the user launches Workspace Portal.

Which steps must the administrator take to ensure the application is entitled properly?

A. Verify that the application is SAML-enabled.

Verify that the application is entitled to a directory service-based Workspace Portal group or user.

B. Verify that the application is set to Automatic.

Verify that the application is entitled to a directory service-based Workspace Portal group or user.

C. Verify that the application is set to User-Activated.

A. Verify that the application is entitled to a local Workspace Portal group or user.

D. Verify that the Workspace Portal client is installed on the endpoint.

Verify that the application is entitled to a local Workspace Portal group or user.

Answer: B


Q47. An administrator is creating a new Automated Linked-Clone desktop pool. The administrator has also created a new parent virtual machine and has installed the View Agent.

Which additional step must be taken before the desktop is prepared for use in a Linked- Clone pool?

A. Restart the virtual machine and clone to template.

B. Power off the virtual machine and take a snapshot.

C. Enable provisioning in View Administrator.

D. Enable provisioning in View Composer.

Answer: B


Q48. An administrator has a list of users who should not have access to Workspace Portal services. Some users need access to other services using their directory services account. Other users no longer need access to any services on the corporate network.

Which two steps should the administrator take to restrict access to Workspace Portal services? (Choose two.)

A.Disable or delete the account in Active Directory for those accounts that no longe cess to  Workspace Portal.

B. Disable the Virtual Users feature in the Class of Service (CoS).

C. Create filters with the Workspace Portal connector that filter out existing users who no longer need access to Workspace P

D.Disable or delete the account in Active Directory for those accounts that no longe cess to  any corporate network  services.

Answer: C,D


Q49. What two prerequisites must be met before View Composer can be installed? (Choose two.)

A. No other application on the View Composer server should use Windows SSLv2 libraries.

B. A domain user account with Administrator privileges on the system must be used.

C. No other application on the View Composer server should use OpenSSLv2 libraries.

D. A local user account with Administrator privileges on the system must be used.

Answer: A,B


Q50. A desktop environment is configured to provision on demand. Users report that login is taking longer than expected when they sign in. The administrator determines that significant I/O is being generated each morning when users are logging in.

What should the administrator do to resolve the issue?

A. Deploy a replica View Composer server to load balance provisioning operations.

B. Increase the minimum number of desktops in the pool.

C. Edit the pool settings so that desktops refresh on logoff.

D. Enable SE Sparse disk to reduce initial provisioning time.

Answer: B