Cause all that matters here is passing the VMware 2V0-751 exam. Cause all that you need is a high score of 2V0-751 VMware Certified Professional 7 - Desktop and Mobility Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 2V0-751 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q11. What are the two required steps for VMware Identity Manager to centrally distribute and manage ThinApp packages? (Choose two.)

A. Sync the packages with VMware Identity Manager.

B. Enable VMware Identity Manager to locate the repository that stores ThinApp packages.

C. Publish the ThinApp package through Horizon View.

D. Modify the package.ini file withThinApp=1.

Answer: A,D


Q12. What are the two possible methods of disaster recovery for VMware Mirage endpoints? (Choose two.)

A. Restore the recovery partition to a previous CVD snapshot on an existing device.

B. Restore files or the entire desktop to a previous CVD snapshot on an existing device.

C. Restore the hard drive of an existing or a replacement device.

D. Restore the CVD snapshot to the primary and recover the files.

Answer: B,C


Q13. Which two best practices must be followed when deploying View on VMware VSAN? (Choose two.)

A. Enable View Storage Acceleration.

B. Increase the amount of smaller SAS disks used for the caching tier.

C. Increase the amount of smaller SAS disks used the capacity tier.

D. Turn on VAAI.

Answer: A,B


Q14. An Access Policy is configured to do what activity in VMware Identity Manager?

A. Determine access to the Identity Manager Administration interface.

B. Provide secure access to the users’ apps portal and to launch the Web application.

C. Provide secure access for the VMware Identity Manager Connector service.

D. Determine which Active Directory groups are to be synchronized with the VMware Identity Manager Connector service.

Answer: B

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/vidm-24/index.jsp#com.vmware.wsp-administrator_24/GUID-04224060-D467-4DE0-BB08-B21E0AA9817D.html


Q15. When installing and configuring User Environment Manager, which features are the components of the installer?

A. VMware user Environment Manager, FlexEngine, Application Migration, Self-Support, VMware User Environment Manager management console

B. VMware user Environment Manager FlexEngine, Application Migration, Silo-Support, VMware User Environment Manager management console

C. VMware user Environment Manager FlexEngine, Application Profiler, Silo-Support, VMware User Environment Manager management console

D. VMware user Environment Manager DirectFlex, Application Profiler, Self-Support, VMware User Environment Manager management consolePCMC

Answer: A

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/uem-92/index.jsp#com.vmware.user.environment.manager-install-config/GUID-4C5B25B9- 5228-4739-8702-C599A4DA2557.html


Q16. Which three Layer Assignment progress states are valid in VMware Mirage? (Choose three.)

A. Approved

B. Uploading

C. Downloading

D. Throttled

E. Pending

Answer: C,D,E


Q17. Which three tools are recommended to analyze End User Requirements for performance before implementing View? (Choose three.)

A. Wireshark PCoIP protocol assessment

B. Lakeside SysTrack Desktop Assessment for VMware

C. Nmap display protocol port analysis

D. Liquid Labs Stratusphere FIT assessment

E. VMware’s free SysTrack Desktop Assessment

Answer: C,D,E


Q18. In VMware Mirage, the Minimal Restore set of files generally includes what three types of files? (Choose three.)

A. Kernel DLLs.

B. Driver store.

C. Keyboard layout.

D. Antivirus and firewall applications.

E. Organization VPN.

Answer: B,D,E

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/horizonmirage-43/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.horizonmirage.admin.doc%2FGUID-02BC03C1- 591E-4971-86DE-0760630AA3CB.html


Q19. Before configuring SAML authentication to work with True Single Sign-On, which two prerequisites must be met? (Choose two.)

A. Configure SAML authenticator to use self-signed certificates.

B. The root certificate for the SAML server is installed.

C. Install and configure VMware Identity Manager.

D. Single sign-on is disabled as a global setting.

Answer: B,C


Q20. A second Identity Manager 2.x server must be added to distribute traffic and eliminate downtime. All of the prerequisites have been met.

What is the most effective method to accomplish this?

A. Log into the Identity Manager console using an admin account, navigate to theAppliance Settingstab, select VA Configuration, manage configuration, and select Clone Identity Manager appliance and assign a new IP address to it.

B. Log into the Identity Manager console using an admin account, navigate to theAppliance Settingtab, select VA Configuration, manage configuration, and deploy a new Identity Manager appliance and assign a new IP address to it.

C. Deploy a new identity manager appliance and link it to the first one during the initial configuration.

D. Log into the vCenter Web Client using an Inventory Administrator level account or higher. Clone the existing Identity Manager appliance and assign a new IP address to it.

Answer: D