we provide Real VMware 2V0-751 study guide which are the best for clearing 2V0-751 test, and to get certified by VMware VMware Certified Professional 7 - Desktop and Mobility Exam. The 2V0-751 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 2V0-751 exam. Crack your VMware 2V0-751 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q21. In VMware Mirage, the Minimal Restore set of files generally includes what three types of files? (Choose three.)

A. Kernel DLLs.

B. Driver store.

C. Keyboard layout.

D. Antivirus and firewall applications.

E. Organization VPN.

Answer: B,D,E

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/horizonmirage-43/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.horizonmirage.admin.doc%2FGUID-02BC03C1- 591E-4971-86DE-0760630AA3CB.html


Q22. What are the two possible methods of disaster recovery for VMware Mirage endpoints? (Choose two.)

A. Restore the recovery partition to a previous CVD snapshot on an existing device.

B. Restore files or the entire desktop to a previous CVD snapshot on an existing device.

C. Restore the hard drive of an existing or a replacement device.

D. Restore the CVD snapshot to the primary and recover the files.

Answer: B,C


Q23. Where does User Environment Manager store the Flex Configuration files?

A. In local client folder to which the users have at least Read access rights.

B. On a network share to which the users have at least Write access rights.

C. In a local client folder to which the users have at least Write access rights.

D. On a network share to which the users have at least Read access rights.

Answer: D

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/uem-91/index.jsp#com.vmware.user.environment.manager-install-config/GUID-9F060F1C- DF57-4227-876E-D694B27C5379.html


Q24. Which are two custom setup options when installing VMware Horizon Agent on a master image? (Choose two.)

A. Windows Media Multimedia Redirection

B. USB Redirection

C. VMware Horizon Instant Clone Agent

D. Unity Touch

Answer: A,B


Q25. An Access Policy is configured to do what activity in VMware Identity Manager?

A. Determine access to the Identity Manager Administration interface.

B. Provide secure access to the users’ apps portal and to launch the Web application.

C. Provide secure access for the VMware Identity Manager Connector service.

D. Determine which Active Directory groups are to be synchronized with the VMware Identity Manager Connector service.

Answer: B

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/vidm-24/index.jsp#com.vmware.wsp-administrator_24/GUID-04224060-D467-4DE0-BB08-B21E0AA9817D.html


Q26. In order to establish user assignments for manual desktop pools and automated desktop pools of full virtual machines or View Composer linked clones, which user assignment can an administrator choose?

A. Only dedicated user assignment.

B. Automatic user assignment.

C. Floating or dedicated user assignment.

D. Only floating user assignment.

Answer: D


Q27. What are three valid options for writable volumes? (Choose three.)

A. Limit the attachment of users’ writables to specific computers.

B. Attach volume on next login or reboot.

C. Delay writable creation for group/OU members until they log in.

D. Attach volume immediately.

E. Prevent user login if the writable is in use on another computer.

Answer: A,C,E

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/appvolumes-210/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.appvolumes.user.doc%2FGUID-BF446318-00B8- 4D3A-A7DE-AF21604FE3DB.html


Q28. When replacing the default self-signed SSL certificate in a newly-installed VMware Mirage Server with a signed certificate, which certificate store should the signed certificate be placed in?

A. Certificates(Local Computer)>Trusted Root Certificate Authorities > Certificates

B. Certificates(Local User)>Trusted Root Certificate Authorities > Certificates

C. Certificates(Local User)> Enterprise Trust

D. Certificates(Local Computer)> Personal > Certificates

Answer: A


Q29. One of the datastores containing a manual desktop pool is running out of disk space and an administrator adds a second datastore.

Which operation should the administrator perform to resolve the issue?

A. Rebalance

B. Recompose

C. Storage vMotion

D. Refresh

Answer: B


Q30. Which device section contains a VMware Mirage endpoint that could be centralized utilizing Wake-on-LAN?

A. Assigned Devices

B. Rejected Devices

C. Problematic Devices

D. Pending Devices

Answer: D

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/mirage-59/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.mirage.admin.doc%2FGUID-53C6380B-276B-4D1F- 8BF9-BD3274D44D05.html