Exam Code: 300-070 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-070 Exam.

2021 Jun 300-070 Study Guide Questions:

Q21. Which three steps must you take on Cisco Unified Communications Manager to configure 

Cisco TelePresence Conductor for ad hoc and rendezvous conferences? (Choose three.) 

A. Verify the location configuration. 

B. Verify the certificate trusts. 

C. Configure one ICT trunk to TelePresence Conductor. 

D. Configure one SIP trunk to TelePresence Conductor. 

E. Configure two ICT trunks to TelePresence Conductor. 

F. Configure two SIP trunks to TelePresence Conductor. 

Answer: A,B,F 


Q22. Which type of dial plan implements destinations by using a format that is similar to email addresses? 

A. H.323. 

B. E.164. 

C. DNS. 

D. URI. 

Answer: D 

Explanation: Reference: 

Cisco Unified Communications Manager Administration Guide, Release 10.0(1) 


Q23. After you configure a dial plan to call a particular prefix in the PSTN, you notice that some outbound calls are taking longer than usual (15 seconds) before you hear a connecting tone. What is the likely cause of this issue? 

A. The outbound gateway must be configured with the new prefix. 

B. The endpoint is choosing the best codec to use. 

C. The new prefix is overlapping other route patterns. 

D. With some prefixes, this is normal behavior of the PSTN. 

Answer: C 

Explanation: Reference: 

Page 107 

CIPTV110SG_Vol1 


300-070  exam question

Down to date cisco ccna (200-120) the complete course:

Q24. Which four software based media resources require that the Cisco IP voice media streamApplicationbe activated? 

A. MOH. 

B. SIP. 

C. H.323 Gateways. 

D. Annunciator. 

E. Gatekeeper. 

F. MTP. 

G. Audio conferencing. 

Answer: A,D,F,G 


Q25. Which two codecs are required for Cisco WebEx Enabled TelePresence? (Choose two.) 

A. G.711 codec for audio 

B. H.264 codec for video 

C. G.729 codec for audio 

D. G.711 or G.729 codec for audio 

E. H.263 codec for video 

F. H.264 or H.263 codec for video 

Answer: A,B 


Q26. Which two of these are required in order for Cisco Unified Communications Manager to support software conferencing? (Choose two.) 

A. The Cisco IP Voice Media Streaming Application needs to be activated on the server running the conferencing service in the cluster. 

B. The service parameter for the Cisco IP Voice Media Streaming Application needs to have Run Flag set to True. 

C. The software conference bridge resource needs to be configured in Cisco Unified Communications Manager. 

D. The Cisco IP Voice Media Streaming Application needs to be activated for all servers in the cluster. 

E. Under the Cisco IP Voice Media Streaming Application parameters, the conference bridge needs to have Run Flag set to True. 

Answer: A,E 


2passeasy.com

High quality 200-120 vce:

Q27. When configuring an H.323 gateway, which configuration option can be used to set whether an incoming call is considered off the network (OffNet) or on the network (OnNet)? 

A. call classification 

B. call location 

C. device pool 

D. signaling port 

Answer: A 


Q28. Which of these media resources can be configured in Cisco Unified Communication manager? 

(Choose Three) 

A. MOH Server 

B. Voice Termination Point DSP 

C. Transcoder 

D. Auto Attendant 

E. Conference Bridge 

Answer: A,C,E 


Q29. In a multisite deployment, which two voice codecs are recommended to use between intrasiteendpoints? (Choose two) 

A. G.711 

B. G.728 

C. H.264 

D. G.722 

E. G.729 

Answer: A,D 

Explanation: Reference: 

Page 27 

CIPTV110SG_Vol1 


Q30. Which statement about the relationship between gateways and route groups is true? 

A. Each gateway can belong to only one route group and can be listed only once within that route group. 

B. Each gateway can belong to only one route group and can be listed multiple times within that route group. 

C. Each gateway can belong to multiple route groups and can be listed only once within each route group. 

D. Each gateway can belong to multiple route groups and can be listed multiple times within each route group. 

Answer: C