The Cisco technicians will always be looking for a method to understand the newest 300-070 online questions and answers. It is possible to download the newest 300-070 places upon our own Pass4sure web site. We all not necessarily offer only 300-070 pdf exams but the computer software version. Pass4sure 300-070 examination engine creates a simulators from the environment once the 300-070 pops up, supplies a fantastic opportunity to practice the actual Cisco examination communicative environment. In accordance with the examination preparation, you are able to pick any kind of 300-070 version to study versatility. Passing 300-070 examination will become more standard more quickly simply by researching Cisco 300-070 practice exams.

2021 Jun adps 300 lb-070:

Q61. A customer recently installed a Cisco TelePresence MCU 5320. The customer wants a 

virtual meetingroom that restricts participants from communicating before the customer joins the call. 

Which featurein the MCU enables this functionality? 

A. Floor and chair control. 

B. Numeric ID. 

C. PIN codes. 

D. Owner. 

Answer: A 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/telepresence/infrastructure/mcu/admin_guide/cis co_telepresence_mcu_5300_series_administration_guide_4-3_2-17.pdf 


Q62. Which statement regarding Cisco IP voice media streaming application is correct? 

A. It should be activated on the gateway in cluster that supports the TFTP service. 

B. It should be activated on the gatekeeper in cluster that supports the TFTP service. 

C. It should be activated on the node in cluster that does not support the TFTP service. 

D. It should be activated on the node in cluster that supports the TFTP service. 

Answer: D 


Q63. Which two Cisco products allow the use of a dial plan with E.164, H.323, SIP, and DNS? (Choose two.) 

A. Cisco Expressway 

B. Cisco Unified Communications Manager 

C. Cisco Unified Border Element 

D. Cisco IM and Presence 

E. Cisco TelePresence Video Communication Server 

Answer: A,E 


Q64. Which discard digits instruction removes the access code from a number before passing the number onto an adjacent system? 

A. PreDot 

B. PreAt 

C. NoDigits 

D. Trailing-# 

Answer: A 


Q65. Refer to Exhibit: 


If the user at extension 1001 dials the user at extension 2001, which dial peer is used to route the call? 

A. 3 

B. 2 

C. 4 

D. 1 

Answer: C 


2passeasy.com

Up to the minute cisco 300-070 dump:

Q66. Which three options are valid digit discard instructions? 

A. PreAt. 

B. PreDot. 

C. Leading#. 

D. PostAt. 

E. Trailing#. 

F. PostDot. 

Answer: A,B,E 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/idp/504_423/deploy/dpdg/dpDl Plns.html 


Q67. Refer to the exhibit. 


Which calling search space has the highest priority? 

A. Phone Configuration > Calling Search Space: CSS_Internos. 

B. Phone Configuration > Calling Search Space: CSS_Locales. 

C. Directory Number Configuration > Calling Search Space: CSS_Locales. 

D. Directory Number Configuration > Calling Search Space: CSS_Internos. 

Answer: C 


Q68. Refer to the exhibit. 


Which party has a SIP B2BUA role in the call? 

A. 172.17.4.100 

B. 10.100.4.65 and 172.17.4.100 

C. 10.100.4.65 

D. None of the parties has a B2BUA role in the call. 

E. 10.100.4.68 and 10.100.4.65 

Answer: C 


Q69. If the route patterns 5XXX, 51XX, 513X, and 5134 exist within a call route database, which pattern would be matched if the dialed number was 5124? 

A. 5XXX 

B. 51XX 

C. 513X 

D. 5134 

Answer: B 


Q70. Which two types of encoding are available to configure a T1 controller for CAS? 

A. AME. 

B. ESF. 

C. SF. 

D. B8SF. 

E. B8ZS. 

F. AMI. 

Answer: E,F 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/voice/digital-cas/24642-cas-config.html