Practical of 300-070 torrent materials and secret for Cisco certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 300-070 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0 exam Today!

2021 Aug cisco 300-070 ciptv1:

Q71. Which protocol can Cisco Unified Communications Manager not use to monitor the status of thegateway? 

A. H.323 

B. SIP 

C. MGCP 

D. SCCP 

Answer: A 


Q72. What are two benefits of using the DiffServ QoS model? (Choose two) 

A. It offers an absolute guarantee of service quality. 

B. It is highly scalable. 

C. RTCP is scalable. 

D. It provides many different levels of quality. 

E. RSVP is not scalable. 

Answer: B,D 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/en/US/products/ps6610/products_data_sheet09186a00800a3e30.ht ml 

https://books.google.co.za/books?id=eLa5crPXSOYC&pg=PA586&lpg=PA586&dq=diffserv+offers+an+absolute+guarantee+of+service+quality.&source=bl&ots=KfwszlXvjx&sig=A0yxl63yeauELo227wJb5OR7oE&hl=en&sa=X&ved=0CCcQ6AEwAmoVChMIuNqolIKJyAIVRZseCh0m-QP1#v=onepage&q=diffserv%20offers%20an%20absolute%20guarantee%20of%20servic e% 20quality.&f=false 


Q73. Which three elements are used to configure calling privileges? (Choose three) 

A. Route pattern. 

B. Calling search space. 

C. Replica. 

D. User. 

E. Partition 

F. Time schedule. 

Answer: B,E,F 


Q74. Which command is used to enter the DSP farm profile configuration mode? 

A. dspfarm-profile 100 transcode 

B. dspfarmprofile 100 transcode 

C. dspfarm profile 100 transcode 

D. dspfarm 100 profile transcode 

Answer: C 


Q75. Which three options are components of Media Resources Architecture? (Choose three) 

A. Music on hold. 

B. Media Resource Manager. 

C. Media Resource Group. 

D. Route list. 

E. Route group 

F. Media Resource Group List. 

Answer: B,C,F 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/srnd/8x/uc8x/media.html#wp11 06500 


2passeasy.com

Most up-to-date 300-070 vce:

Q76. The Cisco TelePresence Conductor will not handle conference requests if the administrator username/ password is configured as which of these options? 

A. admin/TANDBERG 

B. administrator/TANDBERG 

C. tandberg/Cisco 

D. admin/Cisco 

E. cisco/Cisco 

F. administrator/Cisco 

G. cisco/TANDBERG 

Answer: A 

Explanation: 

Reference: http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/telepresence/infrastructure/conductor/config_gui de/ TelePresence-Conductor-Unified-CM-Deployment-Guide-XC2-3.pdf 


Q77. Which two elements of a dial plan define the domains that are accessible and are assigned to anendpoint? (Choose two) 

A. Partitions. 

B. Calling Search Spaces. 

C. Route patterns. 

D. Translation patterns. 

E. Call Admission Control. 

Answer: A,B 


Q78. Which three are functions of Cisco Unified Border Element? (Choose three.) 

A. client registration 

B. H.323 and SIP interworking 

C. Lync interworking 

D. transcoding 

E. phone proxy 

F. mobile and remote access 

Answer: B,D,E 


Q79. Refer to Exhibit: 


If the user at extension 1001 dials the user at extension 2002, which dial peer is used to route the call? 

A. 3 

B. 2 

C. 4 

D. 1 

Answer: A 


Q80. Which three statements about the default VoIP dial peer are true? (Choose three.) 

A. VAD is disabled. 

B. RSVP is not supported. 

C. Only the G.711 codec is supported. 

D. The G.729 and G.711 codecs are supported. 

E. Fax-rate service is supported. 

F. DTMF relay is supported. 

Answer: B,D,E