Cause all that matters here is passing the Cisco 300-070 exam. Cause all that you need is a high score of 300-070 Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0 exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 300-070 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Sep steren 300-070:

Q11. Which three Cisco Unified Communications Manager settings can be used to support IP phone services? (Choose three.) 

A. Device Defaults 

B. Enterprise Parameters 

C. IP Phone Service Configuration window 

D. Common Phone Profile 

E. Service Parameters 

F. Phone Configuration window 

Answer: B,D,F 


Q12. What is the best tool to test end verify a dial plan during the implementing phase? 

A. Translator X 

B. CUCM Dialed Number Analyzer. 

C. Real-Time Monitoring Tool. 

D. Cisco Prime Collaboration Tool. 

Answer: B 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/dna/4_1_2/cdna412/dnai.html 


Q13. Which two options are applications that support service categories in Cisco Unified CommunicationsManager? (Choose two) 

A. WAV 

B. Java MIDlet 

C. CSV 

D. XML 

Answer: B,D 

Explanation: Reference: 

Page 733 

Cisco Unified Communications Manager Administration Guide, Release 10.0(1) 


Q14. When creating a route pattern, which two of these options should you avoid? (Choose two) 

A. Lowercase characters, such as a, b, c 

B. Wildcards. 

C. Numbers. 

D. Uppercase characters, such as A, B, C. 

E. Spaces. 

F. Special characters andescape sequences, such as @ and +. 

Answer: A,E 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmcfg/bccm-861-cm/b03rtpat.html 


Q15. Where do you configure a SIP route pattern? 

A. Call Routing > Route/Hunt > SIP Route Pattern 

B. System > SIP Route Pattern 

C. Call Routing > SIP Route Pattern 

D. Advanced Features > SIP Route Pattern 

Answer: C 


300-070  sample question

Replace cisco 300-070:

Q16. ABC SA de CV is a Company located in New York City and has 3 Branch Offices in Laredo, Bryan, and Houston Texas. The network Administrator has the requirement to configure that all international calls goes out first for Houston Texas, if the GW of Houston goes down then the international call goes out for Bryan Texas and if GW of Bryan goes down, the international call will go out of Laredo Texas. What does the Administrator have to configure to achieve this requirement? 

A. Configure a Route Pattern selecting all possible gateways. 

B. Configure a Line Group for international calls selecting the first option GW of Houston, then Bryan and finally Laredo. After this he has to configure a Hunt List for international calls selecting the Line Group for international calls and finally create the Hunt Pilot for International calls selecting the Hunt List created for international calls. 

C. Configure a New Partition and New CSS for international calls. 

D. Configure a Route Group for international calls selecting the first option GW of Houston, then Bryan and finally Laredo. After this he has to configure a Route List for international calls selecting the Route Group for international calls and finally create the Route Pattern for International calls selecting the Route List created for international calls. 

Answer: D 

Explanation: Reference: 

Page 187 

CIPTV110SG_Vol1 


Q17. Which four call coverage features are used by voice gateways? (Choose four.) 

A. call hunt 

B. Call Park 

C. Call Pickup 

D. call redirecting 

E. overlaid phone-dn 

F. basic automatic call distribution 

G. overlaid ephone-dn 

H. basic manual call distribution 

Answer: A,C,F,G 


Q18. What is the recommended default value that is used between regions for video calls? 

A. 384 Kbps. 

B. G.722. 

C. G.711. 

D. G.728. 

Answer: A 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/7_1_2/ccmcfg/bccm-712-cm/ b02regio.html 


Q19. Which distribution algorithm is used for a route group? 

A. Circular, top down. 

B. Longest idle, broadcast. 

C. Circular, top down, longest idle, broadcast. 

D. Top down, broadcast, circular. 

Answer: A 

Explanation: 

Reference: 

Page 199 

Cisco Unified Communications Manager Administration Guide, Release 10.0(1) 


Q20. Which configuration output indicates a properly configured T1 digital voice interface? 

A. controller T1 0/0/0 

framing esf 

linecode b8zs 

pri-group timeslots 1-24 

B. isdn switch-type primary-ni 

controller T1 0/0/0 

framing esf 

linecode b8zs 

C. isdn switch-type primary-ni 

controller T1 0/0/0 

framing esf 

linecode b8zs 

pri-group timeslots 1-24 

isdn switch-type primary-ni 

D. isdn switch-type primary-ni 

controller T1 0/0/0 

framing esf 

linecode b8zs 

dial-peer voice 1 pots 

destination-pattern 54…. 

direction-inward.dial 

port 0/0/0:23 

Answer: C