Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our cisco 300 070 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Cisco 300 070 ciptv1 exam in just one try? I am currently studying for the Cisco cisco 300 070 exam. Latest Cisco 300 070 ciptv1 Test exam practice questions and answers, Try Cisco 300 070 ciptv1 pdf Brain Dumps First.

Q61. You are performing route pattern configuration. You need to ensure that internal extensions are automatically expanded to full external phone numbers for calling line information on outgoing calls. What should you use? 

A. calling extension expansion 

B. called number expansion 

C. external number mask of the called party 

D. external phone number mask of the calling party 

Answer:


Q62. Which three commands show the output of an active video call? (Choose three.) 

A. show vrm active_calls 

B. show call active video brief 

C. show voip rtp connections 

D. show voice call 

E. show voice call summary 

F. show video dsp 

Answer: B,C,E 


Q63. What are the two benefits of using SIP dial rules on an IP phone? (Choose two) 

A. The phone can initiate dialing without sending any signaling messages to Cisco Unified CommunicationsManager. 

B. The phone can detect invalid numbers and play a reorder tone without sending any signaling messages toCisco Unified Communications Manager. 

C. If dialed digits match an entry of a SIP dial rule, the dialed string is sent in a single SIP 200 OK message toCisco Unified Communications Manager. 

D. If Cisco Unified Communications Manager requires more digits, KPML can be used to send the remainingdigits from the SIP phone to Cisco Unified Communications Manager one-by-one. 

E. If Cisco Unified Communications Manager requires more digits, another en bloc message is used to sendthe remaining digits from the SIP. 

Answer: B,D 


Q64. The Cisco TelePresence Conductor will not handle conference requests if the administrator username/ password is configured as which of these options? 

A. admin/TANDBERG 

B. administrator/TANDBERG 

C. tandberg/Cisco 

D. admin/Cisco 

E. cisco/Cisco 

F. administrator/Cisco 

G. cisco/TANDBERG 

Answer:

Explanation: 

Reference: http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/telepresence/infrastructure/conductor/config_gui de/ TelePresence-Conductor-Unified-CM-Deployment-Guide-XC2-3.pdf 


Q65. Which two options are resources in a route list that route calls that match a defined route pattern? (Choose two.) 

A. gateways 

B. route groups 

C. virtual machine servers 

D. IP phones 

Answer: A,B 


Q66. When dialing 1234, which rule is matched first? 

A. route pattern 1XXX 

B. route pattern 12[123]X 

C. translation pattern 12[123]X 

D. translation pattern 1XXX 

E. directory number 12345 

Answer:

Explanation: Reference: 

http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=1745737&seqNum=3 


Q67. What are two characteristics of a Cisco Unified Communications Manager dial plan? (Choose two.) 

A. partitions and calling search spaces 

B. COR 

C. dial peers 

D. voice translation rules 

E. route patterns 

Answer: A,E 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_0_2/ccmsys/accm-802-cm/a03ptcss.html 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmcfg/bccm-861-cm/b03rtpat.html 


Q68. A customer recently installed a Cisco TelePresence MCU 5320. The customer wants a 

virtual meetingroom that restricts participants from communicating before the customer joins the call. 

Which featurein the MCU enables this functionality? 

A. Floor and chair control. 

B. Numeric ID. 

C. PIN codes. 

D. Owner. 

Answer:

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/telepresence/infrastructure/mcu/admin_guide/cis co_telepresence_mcu_5300_series_administration_guide_4-3_2-17.pdf 


Q69. Refer to the exhibit. 

A Network Administrator needs to create a SIP route pattern to communicate with Monterrey's Gateway. 

The Administrator does not understand why this is not working properly. Which two statementsexplain the issue and resolve the problem?(Choose two.) 

A. The issue is caused by a failure of communication between the Monterrey's Gateway and CUCM. 

B. The Administrator should type the reload command into Monterrey's Gateway. 

C. The issue is caused by incorrect protocol integration between Monterrey's Gateway and CUCM. 

D. The Administrator needs to set up a SIP trunk between Monterrey's Gateway and CUCM. 

Answer: C,D 


Q70. Where do you configure a SIP route pattern? 

A. Call Routing > Route/Hunt > SIP Route Pattern 

B. System > SIP Route Pattern 

C. Call Routing > SIP Route Pattern 

D. Advanced Features > SIP Route Pattern 

Answer: