The particular 300-075 software associated with Testking may check a testee whether to master the actual Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2 (CIPTV2) knowledge securely and genuine answers. The particular Testking 300-075 goods are contain several pick. Prospect can pick various package deal goods for your 300-075 pdf or perhaps 300-075 vce software in accordance with their particular understand of the 300-075 situation.

2021 Jun 300-075 testing engine

Q151. The administrator at Company X is trying to set up Extension Mobility and has done these steps: 

-Set up end users accounts for the users who need to roam 

-Set up a device profile for the type of phones users will be allowed to log in Users have reported to the administrator that they are unable to log in to the phones 

designated for Extension Mobility. Which two options are the two reasons for this issue? (Choose two.) 

A. The user device profile is not associated to the correct end user. 

B. The username must be numeric only and must match the DN. 

C. The Extension Mobility service has not been enabled under the Cisco Unified Serviceability Page. 

D. Extension Mobility has not been enabled under Enterprise Parameters. 

E. The user must ensure that their main endpoint is online and registered, otherwise they cannot log in elsewhere. 

Answer: A,C 


Q152. You are deploying a remote office setup that connects with Cisco Unity Communications Manager at a hub location. You have an available dedicated bandwidth of 20% from the 2-Mb/s WAN circuit for VoIP that supports a maximum of 17 calls. Which codec do you configure in Cisco Unity Communications Manager to achieve this? 

A. G.722 

B. G.711 

C. G.729 

D. iSAC 

E. GSM-FR 

F. iLBC 

Answer: C 


Q153. Refer to the exhibit. 


What should the destination IP address be configured as on the HQ and BR1 SIP trunks? 

A. The HQ SIP trunk destination IP address should be 10.1.6.10. The BR1 SIP trunk destination IP address should be 10.1.5.10. 

B. The destination IP address is not configurable. Each cluster will learn about the remote trunk IP address through SAF learned routes. 

C. The destination IP address will be learned automatically and configured on the SIP trunks after the Cisco Unified Communications Managers discover themselves. 

D. The HQ SIP trunk destination IP address should be the HQ SAF Forwarder IP address. The BR1 SIP trunk destination IP address should be the BR1 SAF Forwarder IP address. 

Answer: B 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D 

The gatekeeper changes the IP address of this remote device dynamically to reflect the IP address of the remote device. 

Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmsys/a08trnk.html 


Q154. Refer to the exhibit. 


How many calls can be placed to Cluster B? 

A. three G.729 calls 

B. one G.711 call 

C. one G.711 and three G.729 calls 

D. There is no limit for incoming calls to Cluster B. Outgoing calls are limited to one G.711 and three G.729 calls. 

Answer: A 


Q155. When an incoming PSTN call arrives at an H.323 gateway, how does the calling number get normalized to a global E.164 number with + prefix in Cisco Unified Communications Manager? 

A. Normalization is done using translation patterns. 

B. Normalization is done using route patterns. 

C. Normalization is done using the gateway incoming called party prefixes based on number type. 

D. Normalization is done using the gateway incoming calling party prefixes based on number type. 

E. Normalization is achieved by local route group that is assigned to the H.323 gateway. 

Answer: D 


300-075  rapidshare

Up to date 300-075 vce:

Q156. Refer to the exhibit. 


HQ_MRGL is assigned to the HQ IP phones. BR_MRGL is assigned to the BR IP phones. The remote site BR IP phones support only the G.711 codec. Where should the transcoder reside? 

A. The transcoder should reside at the HQ site and assigned to HQ_MRG. 

B. The transcoder should reside at the BR site and assigned to BR_MRG. 

C. The transcoder should be assigned to its own MRG, which should then be assigned to the default device pool. 

D. A transcoder is not needed. The HQ phones will automatically change over to the G.711 codec. 

Answer: B 


Q157. Which two options should be selected in the SIP trunk security profile that affect the SIP trunk pointing to the VCS? (Choose two.) 

A. Accept Unsolicited Notification 

B. Enable Application Level Authorization 

C. Accept Out-of-Dialog REFER 

D. Accept Replaces Header 

E. Accept Presence Subscription 

Answer: A,D 


Q158. Refer to the exhibit. 


All HQ phones are configured to use HQ_MRGL and all BR phones are configured to use BR_MRGL. For the HQ phones always to use the hardware conference bridge as a first choice, which configuration should be implemented? 

A. Ensure that both the hardware and software conference bridges are listed in the HQ_MRG. Ensure that the instance ID for the hardware conference bridge is 0. 

B. Ensure that both the hardware and software conference bridges are listed in the HQ_MRG. The hardware conference bridge must be configured first. 

C. Assign the hardware conference bridge to HQ_MRG. Configure a second HQ_MRG_2 and assign the software conference bridge to it. Add both the HQ_MRG and HQ_MRG_2 to the HQ_MRGL and list the HQ_MRG first. 

D. Assign the hardware conference bridge to HQ_MRG. Configure a second HQ_MRG_2 and assign the software conference bridge to it. Configure an additional HQ_MRGL_2. Add the HQ_MRG to HQ_MRGL. Add HQ_MRG_2 to HQ_MRGL_2. The HQ_MRGL should be assigned to the HQ phones. The HQ_MRGL_2 should be assigned to the HQ device pool. 

Answer: C 


Q159. A Cisco Unified Communications Manager cluster is installed in headquarters only. 

How can international calls be blocked while national calls are allowed for branch office Cisco IP Phones during a WAN failure? 

A. Configure CSS and partitions in Cisco Unified Communications Manager and apply the CSS and partitions to the SRST ISR. 

B. Configure CSS and partitions in the SRST ISR. 

C. Configure COR in the SRST ISR. 

D. Configure voice translations in the SRST ISR. 

Answer: C 


Q160. Refer to the exhibit. 


When the user of a phone registered to the Cisco Unified Communications Manager places a call to 3001 when the SAF network is down, what happens? 

A. The call fails. 

B. The call is rerouted to the PSTN with the constructed PSTN number as +442288223001 

C. The call is rerouted to the PSTN with the constructed PSTN number as 442288223001 

D. The call is rerouted to the PSTN with the constructed PSTN number as 0002288223001 

E. The call is rerouted to the PSTN with the constructed PSTN number as +0002288223001 

Answer: A 

Explanation: 

Incorrect Answer: B, C, D When the SAF forwarder loses network connection with its call-control entity, the SAF forwarder withdraws those learned patterns that were published by the call control entity. In this case, CCD requesting service marks those learned patterns as unreachable via IP, and the calls get routed through the PSTN gateway. Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmfeat/fscallcontrol discovery.html