Want to know Pass4sure 300-075 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2 (CIPTV2) certification experience? Study Realistic Cisco 300-075 answers to Most up-to-date 300-075 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-075 (Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2 (CIPTV2)) test on your first attempt.

2021 Jul cisco 300-075 vce 239q:

Q31. Which statement is correct about AAR? 

A. The end users see, "Network Congestion Rerouting?" but AAR is otherwise transparent to the end user and works without user intervention. 

B. AAR will display "not enough bandwidth" on the IP phone while it reroutes the call. 

C. AAR allows calls to be rerouted because of insufficient Cisco Unified Border Element controlled bandwidth to an ITSP. 

D. AAR allows calls to be rerouted due to insufficient gatekeeper controlled IP WAN bandwidth. 

Answer: A 

Explanation: 

Incorrect Answer: B, C, D Automated alternate routing (AAR) provides a mechanism to reroute calls through the PSTN or other network by using an alternate number when Cisco Unified Communications Manager blocks a call due to insufficient location bandwidth. With automated alternate routing, the caller does not need to hang up and redial the called party. Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucmbe/admin/8_6_1/ccmcfg/b03aar.ht ml 


Q32. Refer to the exhibit. 


The exhibit shows centralized Cisco Unified Communications Manager configuration components for TEHO calls to U.S. area code 408 from the U.K. The PSTN access code for the U.K. is 9 and 001 for international calls to the U.S. To match the US-TEHO pattern +!, how should the translation pattern be configured? 

A. 9001.4085551234 with the Called Party Transformation:Discard Digits PreDotPrefix Digits Outgoing Calls: + 

B. 9.0014085551234 with the Called Party Transformation:Discard Digits PreDotPrefix Digits Outgoing Calls: +1 

C. 900.14085551234 with the Called Party Transformation:Discard Digits PreDotPrefix Digits Outgoing Calls: +1 

D. 900.14085551234 with the Called Party Transformation:Discard Digits PreDotPrefix Digits Outgoing Calls: + 

E. 001.4085551234 with the Called Party Transformation:Prefix Digits Outgoing Calls: + 

Answer: D 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, B, C The PSTN access code for the UK is 9, International call code is 001, The international escape character, +, signifies the international access code in a complete E.164 number format Link: http://www.ciscosystems.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmsys/a03r p.html 


Q33. If the device pool in the phone record does not match the device pools in the matching subnet, what will the system consider the phone to be? 

A. roaming 

B. unregistered 

C. unknown 

D. new device 

Answer: A 


Q34. Which three commands are mandatory to implement SRST for five Cisco IP Phones? (Choose three.) 

A. call-manager-fallback 

B. max-ephones 

C. keepalive 

D. limit-dn 

E. ip source-address 

Answer: A,B,E 


Q35. What component acts as a user agent for both ends of a SIP call while Cisco Unified SIP SRST is providing failover during a WAN outage? 

A. B2BUA 

B. SIP server 

C. SIP proxy 

D. SIP SRST router 

E. SIP registrar 

Answer: A 


300-075  question

Refresh 300-075 examcollection:

Q36. Company X has deployed a VCS Control with a local zone and a traversal client zone. To facilitate external calls, VCS Expressway is deployed and traversal server zone is set up there. Video endpoints inside Company X have registered but are unable to receive calls from outside endpoints. Which option could be the cause of this issue? 

A. The access control list on the VCS Control must be updated with the IP for the external users. 

B. When a traversal zone is set up on VCS Control only outbound calls are possible. 

C. The local zone on the VCS Control does not have a search rule configured. 

D. The traversal zone on the VCS Control does not have a search rule configured. 

Answer: C 


Q37. What is the difference between an MGCP gateway and a SIP gateway? 

A. An MGCP gateway that dial peers be configured before PSTN calls can be placed and received. The SIP gateway requires no dial peers. 

B. An MGCP gateway can be added in Cisco Unified Communications Manager under the Gateway Type field using the gateway model. The SIP gateway can connect to Cisco Unified Communications Manager only through a SIP trunk. 

C. A SIP gateway requires a call agent for PSTN calls to be placed and received. An MGCP gateway does not require a call agent for PSTN calls to be placed and received. 

D. An MGCP gateway can register with Cisco Unified Communications Manager. A SIP gateway will show status of "Unknown". 

E. The SIP gateway must be configured in Cisco Unified Communications Manager using a valid IP address on the gateway. The MGCP gateway must be configured in Cisco Unified 

Communications Manager using the domain name. 

Answer: B 


Q38. In a cluster-wide deployment, what is the maximum number of Service Advertisement Framework forwarders to which the Cisco Unified Communications Manager can connect? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 6 

F. as many as are configured 

Answer: B 


Q39. Scenario 

There are two call control systems in this item. The Cisco UCM is controlling the DX650, the Cisco Jabber for Windows Client, and the 9971 Video IP Phone. The Cisco VCS and TMS control the Cisco TelePresence MCU, and the Cisco Jabber TelePresence for Windows. 

Use the exhibits to answer the following questions. 

DP 


Locations 


CSS 


SRST 


SRST-BR2 Config 


BR2 Config 


SRSTPSTNCall 


After adding SRST functionality the SRST does not work. After reviewing the exhibits, which of the following reasons could be causing this failure? 

A. Device Pool cannot be default. 

B. The Cisco UCM is pointing to the wrong IPv4 address of the BR router. 

C. The router does not support SRST. 

D. The SRST enabled router is not configured correctly. 

Answer: A 


Q40. Cisco Unified border element is configured to support RSVP-based CAC. When is the RSVP path and reservation message sent and received? 

A. Immediately after the call setup message is received and the reservation message is received after H.245 capabilities negotiation is completed. 

B. The path and reservation messages are sent and received after the H.245 capabilities negotiation is completed. 

C. The path and reservation messages are sent and received immediately after the call setup message is received. 

D. The path is setup once the global command call rsvp-sync is configured. 

Answer: C