Act now and download your Cisco 300-075 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-075 tutorials. Download Up to date Cisco Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2 (CIPTV2) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-075 with a classic professional.

2021 Oct 300-075 ciptv2 book:

Q131. An update of the configuration using the Cisco CTL client not needed when _______. 

A. a Cisco Unified CallManager has been removed 

B. an LSC of the IP phone is upgraded 

C. a security token is added to the system 

D. an IP address of the Cisco TFTP server has been changed 

Answer: B 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D The CTL file contains entries for the following servers or security tokens: 

. System Administrator Security Token (SAST) 

. Cisco CallManager and Cisco TFTP services that are running on the same server

. Certificate Authority Proxy Function (CAPF) . 

. TFTP server(s) 

. ASA firewall 

Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/security/8_6_1/secugd/secuauth.h tml#wp1028878 


Q132. Which statement best describes globalized call routing in Cisco Unified Communications Manager? 

A. All incoming calling numbers on the phones are displayed as an E.164 with the + prefix. 

B. Call routing is based on numbers represented as an E.164 with the + prefix format. 

C. All called numbers sent out to the PSTN are in E.164 with the + prefix format. 

D. The CSS of all phones contain partitions assigned to route patterns that are in global format. 

E. All phone directory numbers are configured as an E.164 with the + prefix. 

Answer: B 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D, E For the destination to be represented in a global form common to all cases, we must adopt a global form of the destination number from which all local forms can be derived. The + sign is the mechanism used by the ITU's E.164 recommendation to represent any PSTN number in a global, unique way. This form is sometimes referred to as a fully qualified PSTN number. Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/srnd/7x/dialplan.html#wp1153205 


Q133. Which trunk should you use in an H.323 gatekeeper-controlled network? 

A. H.323 

B. H.225 

C. SIP 

D. Intercluster 

E. MGCP FXO trunk 

F. MGCP T1/E1 trunk 

Answer: B 


Q134. What impact do roaming-sensitive settings and Device Mobility settings have on call routing? 

A. Device Mobility settings have no impact on call routing, but roaming-sensitive settings modify the AAR group, AAR CSS, and device CSS. 

B. Device Mobility settings modify the device CSS and the roaming-sensitive settings modify the AAR group and AAR CSS. 

C. Device Mobility settings modify the AAR group and the AAR CSS, the roaming-sensitive settings modify the device CSS. 

D. Roaming-sensitive settings are settings that do not have an impact on call routing. Device Mobility settings, on the other hand, may have an impact on call routing because they modify the device CSS, AAR group, and AAR CSS. 

Answer: D 


Q135. To preserve analog calls in an MGCP switchback event, which three commands must be configured in the MGCP fallback router? (Choose three.) 

A. h323 

B. mgcp-switchback-graceful 

C. voice service voip 

D. mgcp-graceful 

E. preserve-h323 

F. no h225 timeout keepalive 

Answer: A,C,F 

Explanation: 

Incorrect Answer: B, D, E these additional command for call preservation when using MGCP fallback: voice service voip h323 no h225 timeout keepalive Reference. CCNP Voice CIPT2 642-457 Quick Reference, 2nd Edition 


300-075  exam question

Updated 300-075 cisco press:

Q136. Which solution is needed to enable presence and extension mobility to branch office phones during a WAN failure? 

A. SRST with MGCP fallback 

B. SRST without MGCP fallback 

C. Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode 

D. SRST with VoIP dial peers to Cisco Unified Communications Manager Express 

Answer: C 


Q137. How do RSVP-enabled locations differ from Cisco Unified Communications Manager locations? 

A. RSVP is configured in the ISR independent of Cisco Unified Communications Manager. 

B. RSVP enables AAR within Cisco Unified Communications Manager. 

C. RSVP is topology aware. 

D. RSVP is configured in Cisco Unified Communications Manager independent of the ISR. 

Answer: C 


Q138. Refer to the exhibit. 


The Cisco Unified Communications Manager at HQ has been configured for end-to-end RSVP. The Cisco Unified Communications Manager at BR has been configured for local RSVP. 

RSVP between the locations assigned to the IP phones and SIP trunks at each site are configured with mandatory RSVP. When a call is placed from the IP phone at the BR site to the IP phone at the HQ site, which statement is true? 

A. The Cisco Unified Communications Manager at BR will fall back to local RSVP and place the call. No RSVP end-to-end will occur. 

B. RSVP end-to-end will occur. 

C. The Cisco Unified Communications Manager at BR will use local RSVP. The HQ Cisco Unified Communications Manager will use end-to-end RSVP. 

D. The call will fail. 

E. The call will proceed as a normal call with no RSVP reservation. 

Answer: A 


Q139. When multiple Cisco Extension Mobility profiles exist, which actions take place when a user tries to log in to Cisco Extension Mobility? 

A. The login will fail because only a single Cisco Extension Mobility profile is allowed. 

B. The user must select the desired profile. 

C. The user must login to both profiles in the order they are presented. 

D. The user may login to both profiles in any order. 

E. Login will only be allowed to multiple profiles if the service parameter Allow Multiple Logins is enabled. 

Answer: B 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D, E Users access Cisco Extension Mobility by pressing the Services or Applications button on a Cisco Unified IP Phone and then entering login information in the form of a Cisco Unified Communications Manager UserID and a Personal Identification Number (PIN). If a user has more than one user device profile, a prompt displays on the phone and asks the user to choose a device profile for use with Cisco Extension Mobility. Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmfeat/fsem.html 


Q140. Which three devices support the SAF Call Control Discovery protocol? (Choose three.) 

A. Cisco Unified Border Element 

B. Cisco Unity Connection 

C. Cisco IOS Gatekeeper 

D. Cisco Catalyst Switch 

E. Cisco IOS Gateway 

F. Cisco Unified Communications Manager 

Answer: A,E,F