Cisco 300-075 exam whose whole title is Cisco Cisco 300-075 exam is actually an exam pertaining to Cisco Cisco certification. Holding a Cisco 300-075 certificate is the dream of most That enthusiasts. Prepare the particular 300-075 exam is a hard job pertaining to those who are busy on doing work. Take portion in the Cisco 300-075 online education course can be a quick as well as efficient method for the 300-075 actual exam preparation. Examcollection.com is actually an authorized internet site with a large amount of high-quality and valuable study resources. The number of examinees who have got certified is actually numerous and a lot of them have bought Examcollection Cisco Cisco merchandise.

2021 Oct cisco 300-075 vce 239q:

Q11. While configuring Call Survivability in Cisco Unified Communications Manager, what step is mandatory to reach remote sites while in SRST mode? 

A. Enable Cisco Remote Site Reachability. 

B. Configure CFUR. 

C. Enable the SRST checkbox in the MGCP gateway. 

D. Configure the H.323 gateway for SRST in Cisco Unified Communications Manager. 

E. Enable the Failover Service parameter. 

Answer:

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D, E Call Forward Unregistered (CFUR) functionality provides the automated rerouting of calls through the PSTN when an endpoint is considered unregistered due to a remote WAN link failure Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/srnd/8x/models.html 


Q12. Which three configuration settings are included in a default region configuration? (Choose three.) 

A. Audio Codec 

B. Video Call Bandwidth 

C. Link Loss Type 

D. Location Description 

E. Immersive Bandwidth 

F. Real Time Protocol 

Answer: A,B,C 


Q13. Which of the following are two functions that ensure that the telephony capabilities stay operational in the remote location Cisco Unified SRST router? (Choose two) 

A. Automatically detecting a failure in the network. 

B. Initiating a process to provide call-processing backup redundancy. 

C. Notifying the administrator of an issue for manual intervention. 

D. Proactively repairing issues in the voice network. 

Answer: A,B 


Q14. What is the purpose of a SAF Client? 

A. To decode address information and route calls to and from the end points 

B. To pass IP information from the CUCM to the endpoint 

C. To learn about and advertise or subscribe information about SAF network services 

D. To reside in the Cisco IOS software, and to communicate with the SAF forwarder 

Answer:


Q15. Which two statements are true regarding the implementation of globalized call-routing in terms of localized call egress? (Choose two.) 

A. Calling-party numbers are routed from the gateway or trunks to phones. 

B. Called-party numbers are routed from the gateway or trunks to phones. 

C. Calling-party numbers of internal calls are routed from the gateway or trunks. 

D. Calling-party calls are routed to the gateway and trunks. 

Answer: A,D 


Rebirth 300-075 cisco press:

Q16. Scenario 

There are two call control systems in this item. The Cisco UCM is controlling the DX650, the Cisco Jabber for Windows Client, and the 9971 Video IP Phone. The Cisco VCS is controlling the SX20, the Cisco TelePresence MCU, and the Cisco Jabber TelePresence for Windows. 

Use the exhibits to answer the following questions. 

SX20 System Information 

DX650 Configuration 

MRGL 

DP 

Locations 

AARG 

CSS 

Movi Failure 

Movi Settings 

A new DX650 IP phone with MAC address D0C7.8914.132D, IP address is 172.18.32.119 has been added to the Cisco Unified Communications Manager, but is not registering properly. 

What is causing this failure? 

A. Device Pool cannot be default. 

B. The DX650 is the incorrect calling search space. 

C. The DX650 Phones does not support SIP. 

D. The location Hub_None has not been activated. 

E. The DX650’s MAC address is incorrect in the Cisco UCM. 

Answer:

Explanation: 

From the screen capture below we can see that the DX650 phone’s MAC address was incorrectly entered as D0C78914131D, not D0C78914132D. 


Q17. Enabling authentication and encryption for CTI, JTAPI, and TAPI applications requires which two tasks? (Choose two.) 

A. Enter the encryption key into the application. 

B. Set up an IPsec association between the application and Cisco Unified CallManager. 

C. Configure related security parameters in the CTI, JTAPI, and TAPI application. 

D. Add the application user or end users to the Standard CTI Secure Connection user group, Standard CTI Allow Reception of SRTP Key Material user group, and Standard CTI Enabled user group. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, B You must also add the application users or the end users to the Standard CTI Secure Connection user group in Cisco Unified Communications Manager Administration to enable TLS for the application. After you add the user to this group and install the certificate, the application ensures that the user connects via the TLS port. Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/security/8_6_1/secugd/secucti.htm l#wp1166397 


Q18. Which three steps configure Cisco Unified Survivable Remote Site Telephony for SIP phones? (Choose three.) 

A. Configure a phone NTP reference. 

B. Configure an SRST reference. 

C. Configure the SIP registrar. 

D. Configure voice register global dn. 

E. Configure voice register pool. 

F. Configure telephony service. 

Answer: B,C,E 


Q19. Which two statements about the functionality of a gatekeeper are true? (Choose two.) 

A. Cisco Unified Communications Manager has gatekeeper functionality built in. 

B. Cisco Unified Communications Manager registers with a gatekeeper via SIP. 

C. Cisco Unified Communications Manager registers with a gatekeeper via H.323. 

D. A gatekeeper can enable CAC and AAR. 

E. A gatekeeper can enable CAC, but not AAR. 

Answer: C,E 


Q20. A Cisco 3825 needs to be added in Cisco Unified Communications Manager as an H.323 gateway. What should the gateway type be? 

A. H.323 gateway 

B. Cisco 3825 

C. Cisco 3800 series router. The specific model will be selected after the Cisco 3800 is selected. 

D. The gateway can be added either as an H.323 gateway or Cisco 3800 series router. 

E. The gateway can be added either as an H.323 gateway or Cisco 3825 series router. 

Answer: