Exam Code: ccnp 300 115 pdf (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Switched Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass ccnp switch 300 115 dumps Exam.

Q1. Which type of information does the DHCP snooping binding database contain?

A. untrusted hosts with leased IP addresses

B. trusted hosts with leased IP addresses

C. untrusted hosts with available IP addresses

D. trusted hosts with available IP addresses

Answer: A


Q2. Refer to the exhibit.

The users in an engineering department that connect to the same access switch cannot access the network. The network engineer found that the engineering VLAN is missing from the database. Which action resolves this problem?

A. Disable VTP pruning and disable 802.1q.

B. Update the VTP revision number.

C. Change VTP mode to server and enable 802.1q.

D. Enable VTP pruning and disable 802.1q.

Answer: C


Q3. which feature is automatically enabled when a voice VLAN is configured, but not automatically disabled when a voice VLAN is removed?

A. portfast

B. port-security

C. spanning tree

D. storm control

Answer: A


Q4. Which four LACP components are used to determine which hot-standby links become active after an interface failure within an EtherChannel bundle? (Choose four.)

A. LACP system priority

B. LACP port priority

C. interface MAC address

D. system ID

E. port number

F. hot-standby link identification number

G. interface bandwidth

Answer: ABDE


Q5. Which switch feature determines validity based on IP-to-MAC address bindings that are stored in a trusted database?

A. Dynamic ARP Inspection

B. storm control

C. VTP pruning

D. DHCP snooping

Answer: A


Q6. What is the default value for the errdisable recovery interval in a Cisco switch?

A. 30 seconds

B. 100 seconds

C. 300 seconds

D. 600 seconds

Answer: C


Q7. Refer to the exhibit.

When a network administrator is attempting an SSH connection to the device, in which order does the device check the login credentials?

A. RADIUS server, local username, line password

B. RADIUS server, line password, local username

C. Line password, local username, RADIUS server

D. Line password, RADIUS server, local username

Answer: A


Q8. After the implementation of several different types of switches from different vendors, a network engineer notices that directly connected devices that use Cisco Discovery Protocol are not visible. Which vendor-neutral protocol could be used to resolve this issue?

A. Local Area Mobility

B. Link Layer Discovery Protocol

C. NetFlow

D. Directed Response Protocol

Answer: B


Q9. Which statement describes what happens when a switch enters dual active recovery mode?

A. The switch shuts down and waits for the VSL link to be restored before sending traffic.

B. All interfaces are shut down in the formerly active virtual switch member, but the new active virtual switch forwards traffic on all links.

C. The switch continues to forward traffic out all links and enables spanning tree on VSL link and all other links to prevent loops.

D. The VSS detects which system was last in active state and shuts down the other switch.

Answer: B


Q10. After reviewing UDLD status on switch ports, an engineer notices that the." Which statement describes what this indicates about the status of the port?

A. The port is fully operational and no known issues are detected.

B. The bidirectional status of "unknown" indicates that the port will go into the disabled state because it stopped receiving UDLD packets from its neighbor.

C. UDLD moved into aggressive mode after inconsistent acknowledgements were detected.

D. The UDLD port is placed in the "unknown" state for 5 seconds until the next UDLD packet is received on the interface.

Answer: A