Proper study guides for Most recent Cisco Implementing Cisco IP Switched Networks certified begins with Cisco 300 115 switch preparation products which designed to deliver the Refined ccnp routing and switching switch 300 115 official cert guide questions by making you pass the ccnp 300 115 pdf test at your first time. Try the free 300 115 switch pdf demo right now.

Q11. For client server failover purposes, the application server team has indicated that they must not have the standard 30 second delay before their switchport enters a forwarding state. For their disaster recovery feature to operate successfully, they require the switchport to enter a forwarding state immediately. Which spanning-tree feature satisfies this requirement?

A. Rapid Spanning-Tree

B. Spanning-Tree Timers

C. Spanning-Tree FastPort

D. Spanning-Tree PortFast

E. Spanning-Tree Fast Forward

Answer: D


Q12. Which statement about LLDP-MED is true?

A. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates between endpoint devices and network devices.

B. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates only between network devices.

C. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates only between endpoint devices.

D. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates between routers that run BGP.

Answer: A


Q13. Refer to the exhibit.

Which set of configurations will result in all ports on both switches successfully bundling into an EtherChannel?

A. switch1

channel-group 1 mode active switch2

channel-group 1 mode auto

B. switch1

channel-group 1 mode desirable switch2

channel-group 1 mode passive

C. switch1

channel-group 1 mode on switch2

channel-group 1 mode auto

D. switch1

channel-group 1 mode desirable switch2

channel-group 1 mode auto

Answer: D


Q14. Which feature must be enabled to eliminate the broadcasting of all unknown traffic to switches that are not participating in the specific VLAN?

A. VTP pruning

B. port-security

C. storm control

D. bpdguard

Answer: A


Q15. A network engineer tries to configure storm control on an EtherChannel bundle. What is the result of the configuration?

A. The storm control settings will appear on the EtherChannel, but not on the associated physical ports.

B. The configuration will be rejected because storm control is not supported for EtherChannel.

C. The storm control configuration will be accepted, but will only be present on the physical interfaces.

D. The settings will be applied to the EtherChannel bundle and all associated physical interfaces.

Answer: D


Q16. A network engineer configured an Ethernet switch using these commands. Switchone(config) # Spanning-tree portfast bpdufilter default

Which statement about the spanning-tree portfast feature on the switch is true?

A. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

B. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port does not go through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

C. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port is shut down immediately.

D. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes into the spanning- tree inconsistent state.

Answer: A


Q17. After an EtherChannel is configured between two Cisco switches, interface port channel 1 is in the down/down state. Switch A is configured with channel-group 1 mode active, while Switch B is configured with channel-group 1 mode desirable. Why is the EtherChannel bundle not working?

A. The switches are using mismatched EtherChannel negotiation modes.

B. The switch ports are not configured in trunking mode.

C. LACP priority must be configured on both switches.

D. The channel group identifier must be different for Switch A and Switch B.

Answer: A


Q18. Which statement about using EtherChannel on Cisco IOS switches is true?

A. A switch can support up to eight compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 800 Mbps only for Fast EtherChannel or 8 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

B. A switch can support up to 10 compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 1000 Mbps only for Fast EtherChannel or 8 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

C. A switch can support up to eight compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 800 Mbps only for Fast EtherChannel or 16 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

D. A switch can support up to 10 compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 1000 Mbps only for Fast EtherChannel or 10 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

Answer: A


Q19. Which VLAN range is eligible to be pruned when a network engineer enables VTP pruning on a switch?

A. VLANs 1-1001

B. VLANs 1-4094

C. VLANs 2-1001

D. VLANs 2-4094

Answer: C


Q20. Which switch feature prevents traffic on a LAN from being overwhelmed by continuous multicast or broadcast traffic?

A. storm control

B. port security

C. VTP pruning

D. VLAN trunking

Answer: A