Exam Code: 300-115 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Switched Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-115 Exam.

2021 May 300-115 Study Guide Questions:

Q91. A network engineer configures port security and 802.1x on the same interface. Which option describes what this configuration allows?

A. It allows port security to secure the MAC address that 802.1x authenticates.

B. It allows port security to secure the IP address that 802.1x authenticates.

C. It allows 802.1x to secure the MAC address that port security authenticates.

D. It allows 802.1x to secure the IP address that port security authenticates.

Answer: A


Q92. what percentage of bandwidth is reduced when a stack cable is broken?

A. 0

B. 25

C. 50

D. 75

E. 100

Answer: C


Q93. Pilot testing of the new switching infrastructure finds that when the root port is lost, STP immediately replaces the root port with an alternative root port. Which spanning-tree technology is used to accomplish backup root port selection?

A. PVST+

B. PortFast

C. BackboneFast

D. UplinkFast

E. Loop Guard

F. UDLD

Answer: D


300-115  actual test

Improve actual test 300-115:

Q94. Which statement describes what happens if all VSL connections between the virtual switch

members are lost?

A. Both virtual switch members cease to forward traffic.

B. The VSS transitions to the dual active recovery mode, and both virtual switch members continue to forward traffic independently.

C. The virtual switch members reload.

D. The VSS transitions to the dual active recovery mode, and only the new active virtual switch continues to forward traffic.

Answer: D


Q95. After the implementation of several different types of switches from different vendors, a network engineer notices that directly connected devices that use Cisco Discovery Protocol are not visible. Which vendor-neutral protocol could be used to resolve this issue?

A. Local Area Mobility

B. Link Layer Discovery Protocol

C. NetFlow

D. Directed Response Protocol

Answer: B


Q96. Which switch feature determines validity based on IP-to-MAC address bindings that are stored in a trusted database?

A. Dynamic ARP Inspection

B. storm control

C. VTP pruning

D. DHCP snooping

Answer: A


2passeasy.com

Tested passed 300-115:

Q97. When two MST instances (MST 1 and MST 2) are created on a switch, what is the total number of spanning-tree instances running on the switch?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Answer: C


Q98. Refer to the exhibit.


How can the traffic that is mirrored out the GigabitEthernet0/48 port be limited to only traffic that is received or transmitted in VLAN 10 on the GigabitEthernet0/1 port?

A. Change the configuration for GigabitEthernet0/48 so that it is a member of VLAN 10.

B. Add an access list to GigabitEthernet0/48 to filter out traffic that is not in VLAN 10.

C. Apply the monitor session filter globally to allow only traffic from VLAN 10.

D. Change the monitor session source to VLAN 10 instead of the physical interface.

Answer: C


Q99. Which command configures an HSRP group to become a slave of another HSRP group?

A. standby slave

B. standby group track

C. standby follow

D. standby group backup

Answer: C


Q100. A network engineer configured a fault-tolerance link on Gigabit Ethernet links G0/1, G0/2, G0/3, and G0/4 between two switches using Ethernet port-channel. Which action allows interface G0/1 to always actively forward traffic in the port-channel?

A. Configure G0/1 as half duplex and G0/2 as full duplex.

B. Configure LACP port-priority on G0/1 to 1.

C. Configure LACP port-priority on G0/1 to 65535.

D. LACP traffic goes through G0/4 because it is the highest interface ID.

Answer: B