Breathing of 300-115 practice test materials and testing material for Cisco certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 300-115 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco IP Switched Networks exam Today!

2021 Jun 300-115 Study Guide Questions:

Q61. Which statement describes what happens when a switch enters dual active recovery mode?

A. The switch shuts down and waits for the VSL link to be restored before sending traffic.

B. All interfaces are shut down in the formerly active virtual switch member, but the new active virtual switch forwards traffic on all links.

C. The switch continues to forward traffic out all links and enables spanning tree on VSL link and all other links to prevent loops.

D. The VSS detects which system was last in active state and shuts down the other switch.

Answer: B


Q62. Which four LACP components are used to determine which hot-standby links become active after an interface failure within an EtherChannel bundle? (Choose four.)

A. LACP system priority

B. LACP port priority

C. interface MAC address

D. system ID

E. port number

F. hot-standby link identification number

G. interface bandwidth

Answer: ABDE


Q63. What is required for a LAN switch to support 802.1q Q-in-Q encapsulation?

A. Support less than 1500 MTU

B. Support 1504 MTU or higher

C. Support 1522 layer 3 IP and IPX packet

D. Support 1547 MTU only

Answer: B


300-115  practice test

Updated ccnp 300-115 cbt nuggets kickass:

Q64. Which option is a possible cause for an errdisabled interface?

A. routing loop

B. cable unplugged

C. STP loop guard

D. security violation

Answer: D


Q65. In a Cisco switch, what is the default period of time after which a MAC address ages out and is discarded?

A. 100 seconds

B. 180 seconds

C. 300 seconds

D. 600 seconds

Answer: C


Q66. A network engineer changed the port speed and duplex setting of an existing EtherChannel bundle that uses the PAgP protocol. Which statement describes what happens to all ports in the bundle?

A. PAgP changes the port speed and duplex for all ports in the bundle.

B. PAgP drops the ports that do not match the configuration.

C. PAgP does not change the port speed and duplex for all ports in the bundle until the switch is rebooted.

D. PAgP changes the port speed but not the duplex for all ports in the bundle.

Answer: A


2passeasy.com

100% Guarantee ccnp 300-115 official cert guide pdf:

Q67. After UDLD is implemented, a Network Administrator noticed that one port stops receiving UDLD packets. This port continues to reestablish until after eight failed retries. The port then transitions into the errdisable state. Which option describes what causes the port to go into the errdisable state?

A. Normal UDLD operations that prevent traffic loops.

B. UDLD port is configured in aggressive mode.

C. UDLD is enabled globally.

D. UDLD timers are inconsistent.

Answer: B


Q68. A network engineer deployed a switch that operates the LAN base feature set and decides to use the SDM VLAN template. The SDM template is causing the CPU of the switch to

spike during peak working hours. What is the root cause of this issue?

A. The VLAN receives additional frames from neighboring switches.

B. The SDM VLAN template causes the MAC address-table to overflow.

C. The VLAN template disables routing in hardware.

D. The switch needs to be rebooted before the SDM template takes effect.

Answer: C


Q69. Which switch feature prevents traffic on a LAN from being overwhelmed by continuous multicast or broadcast traffic?

A. storm control

B. port security

C. VTP pruning

D. VLAN trunking

Answer: A


Q70. Which AAA Authorization type includes PPP, SLIP, and ARAP connections?

A. network

B. IP mobile

C. EXEC

D. auth-proxy

Answer: A