Exambible mature Cisco teachers as well as experts can easily accept which Exambible Cisco 300-115 test answers and questions are practically correct. The particular pass fee of Implementing Cisco IP Switched Networks has been practically 95 %. Previously mentioned al, we might prove the 300-115 research components made beneficial reference for Cisco prospects. Our own 300-115 pdf file worth the examinees sparing no effort to study. You are able to bet your own boot you will have a positive end result through the Exambible Implementing Cisco IP Switched Networks practice tests.

2021 Jun switch 300-115 exam:

Q1. In which portion of the frame is the 802.1q header found?

A. within the Ethernet header

B. within the Ethernet payload

C. within the Ethernet FCS

D. within the Ethernet source MAC address

Answer: A


Q2. An administrator recently configured all ports for rapid transition using PortFast. After testing, it has been determined that several ports are not transitioning as they should. What is the reason for this?

A. RSTP has been enabled per interface and not globally.

B. The STP root bridge selection is forcing key ports to remain in non-rapid transitioning mode.

C. STP is unable to achieve rapid transition for trunk links.

D. The switch does not have the processing power to ensure rapid transition for all ports.

Answer: C


Q3. After the recent upgrade of the switching infrastructure, the network engineer notices that the port roles that were once "blocking" are now defined as "alternate" and "backup." What is the reason for this change?

A. The new switches are using RSTP instead of legacy IEEE 802.1D STP.

B. IEEE 802.1D STP and PortFast have been configured by default on all newly implemented Cisco Catalyst switches.

C. The administrator has defined the switch as the root in the STP domain.

D. The port roles have been adjusted based on the interface bandwidth and timers of the new Cisco Catalyst switches.

Answer: A


Q4. A network engineer configured an Ethernet switch using these commands. Switchone(config) # Spanning-tree portfast bpdufilter default

Which statement about the spanning-tree portfast feature on the switch is true?

A. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

B. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port does not go through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

C. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port is shut down immediately.

D. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes into the spanning- tree inconsistent state.

Answer: A


Q5. Ferris Plastics, Inc. is a medium sized company, with an enterprise network (access, distribution and core switches) that provides LAN connectivity from user PCs to corporate servers. The distribution switches are configured to use HSRP to provide a high availability solution.

DSW1 -primary device for VLAN 101 VLAN 102 and VLAN 105

DSW2 - primary device for VLAN 103 and VLAN 104

A failure of GigabitEthemet1/0/1 on primary device should cause the primary device to release its status as the primary device, unless GigabitEthernet1/0/1 on backup device has also failed.

Troubleshooting has identified several issues. Currently all interfaces are up. Using the running configurations and show commands, you have been asked to investigate and respond to the following question.

During routine maintenance, it became necessary to shut down the GigabitEthernet1/0/1 interface on DSW1 and DSW2. All other interfaces were up. During this time, DSW1 became the active router for the VLAN 104HSRP group. As related to the VLAN 104HSRP group, what can to be done to make the group function properly?

A. On DSW1, disable preempt.

B. On DSW2 decrease the priority value to a value less than 150.

C. On DSW1, increase the decrement value in the track command to a value greater than 6.

D. On DSW1, decrease the decrement value in the track command to a value less than 1.

Answer: C



2passeasy.com

Up to the minute switch 300-115 exam:

Q6. Which statement about restrictions for multichassis LACP is true?

A. It is available only on a Cisco Catalyst 6500 Series chassis.

B. It does not support 1Gb links.

C. Converting a port channel to mLACP can cause a service disruption.

D. It is not available in VSS.

Answer: C


Q7. Refer to the exhibit.


A multilayer switch has been configured to send and receive encapsulated and tagged frames. VLAN 2013 on the multilayer switch is configured as the native VLAN. Which option is the cause of the spanning-tree error?

A. VLAN spanning-tree in SW-2 is configured.

B. spanning-tree bpdu-filter is enabled.

C. 802.1q trunks are on both sides, both with native VLAN mismatch.

D. VLAN ID 1 should not be used for management traffic because its unsafe.

Answer: C


Q8. What is the maximum number of virtual MAC addresses that GLBP allows per group?

A. 2

B. 4

C. 6

D. 8

Answer: B


Q9. A Cisco Catalyst switch that is prone to reboots continues to rebuild the DHCP snooping database. What is the solution to avoid the snooping database from being rebuilt after every device reboot?

A. A DHCP snooping database agent should be configured.

B. Enable DHCP snooping for all VLANs that are associated with the switch.

C. Disable Option 82 for DHCP data insertion.

D. Use IP Source Guard to protect the DHCP binding table entries from being lost upon rebooting.

E. Apply ip dhcp snooping trust on all interfaces with dynamic addresses.

Answer: A


Q10. A network engineer must set the load balance method on an existing port channel. Which action must be done to apply a new load balancing method?

A. Configure the new load balancing method using port-channel load-balance.

B. Adjust the switch SDM back to "default".

C. Ensure that IP CEF is enabled globally to support all load balancing methods.

D. Upgrade the PFC to support the latest load balancing methods.

Answer: A