It is impossible to pass Cisco examcollection 300 115 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 300 115 switch pdf practice questions. You will get a surprising result by our Down to date Implementing Cisco IP Switched Networks practice guides.

Q21. Which statement about restrictions for multichassis LACP is true?

A. It is available only on a Cisco Catalyst 6500 Series chassis.

B. It does not support 1Gb links.

C. Converting a port channel to mLACP can cause a service disruption.

D. It is not available in VSS.

Answer: C


Q22. A new network that consists of several switches has been connected together via trunking interfaces. If all switches currently have the default VTP domain name "null", which statement describes what happens when a domain name is configured on one of the switches?

A. The switch with the non-default domain name restores back to "null" upon reboot.

B. Switches with higher revision numbers does not accept the new domain name.

C. VTP summary advertisements are sent out of all ports with the new domain name.

D. All other switches with the default domain name become VTP clients.

Answer: C


Q23. Which portion of AAA looks at what a user has access to?

A. authorization

B. authentication

C. accounting

D. auditing

Answer: A


Q24. Which gateway role is responsible for answering ARP requests for the virtual IP address in GLBP?

A. active virtual forwarder

B. active virtual router

C. active virtual gateway

D. designated router

Answer: C


Q25. Interface FastEthernet0/1 is configured as a trunk interface that allows all VLANs. This command is configured globally:

monitor session 2 filter vlan 1 - 8, 39, 52

What is the result of the implemented command?

A. All VLAN traffic is sent to the SPAN destination interface.

B. Traffic from VLAN 4 is not sent to the SPAN destination interface.

C. Filtering a trunked SPAN port effectively disables SPAN operations for all VLANs.

D. The trunk's native VLAN must be changed to something other than VLAN 1.

E. Traffic from VLANs 1 to 8, 39, and 52 is replicated to the SPAN destination port.

Answer: E


Q26. Which switch feature determines validity based on IP-to-MAC address bindings that are stored in a trusted database?

A. Dynamic ARP Inspection

B. storm control

C. VTP pruning

D. DHCP snooping

Answer: A


Q27. which feature is automatically enabled when a voice VLAN is configured, but not automatically disabled when a voice VLAN is removed?

A. portfast

B. port-security

C. spanning tree

D. storm control

Answer: A


Q28. Refer to the exhibit.

Which login credentials are required when connecting to the console port in this output?

A. none required

B. username cisco with password cisco

C. no username with password linepass

D. login authentication default

Answer: A


Q29. refer to the exhibit.

f1/0 and f1/1 have the same end-to-end path cost to the designated bridge. Which action is needed to modify the Layer 2 spanning-tree network so that traffic for PC1 VLAN from switch SW3 uses switchport f1/1 as a primary port?

A. Modify the spanning-tree port-priority on SW1 f1/1 to 0 and f1/0 to 16.

B. Modify the spanning-tree port-priority on SW1 f1/1 to 16 and f1/0 to 0.

C. Modify the spanning-tree port-priority on SW2 f1/1 to 0 and f1/0 to 16.

D. Modify the spanning-tree port-priority on SW2 f1/1 to 16 and f1/0 to 0.

Answer: C


Q30. In which portion of the frame is the 802.1q header found?

A. within the Ethernet header

B. within the Ethernet payload

C. within the Ethernet FCS

D. within the Ethernet source MAC address

Answer: A