High value of 300-206 brain dumps materials and rapidshare for Cisco certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 300-206 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Edge Network Security Solutions exam Today!

2021 Jun 300-206 Study Guide Questions:

Q91. What are three of the RBAC views within Cisco IOS Software? (Choose three.) 

A. Admin 

B. CLI 

C. Root 

D. Super Admin 

E. Guest 

F. Super 

Answer: B,C,F 


Q92. Which option is the Cisco ASA on-box graphical management solution? 

A. SSH 

B. ASDM 

C. Console 

D. CSM 

Answer: B 


Q93. Which of the following would need to be created to configure an application-layer inspection of SMTP traffic operating on port 2525? 

A. A class-map that matches port 2525 and applying an inspect ESMTP policy-map for that class in the global inspection policy 

B. A policy-map that matches port 2525 and applying an inspect ESMTP class-map for that policy 

C. An access-list that matches on TCP port 2525 traffic and applying it on an interface with the inspect option 

D. A class-map that matches port 2525 and applying it on an access-list using the inspect option 

Answer: A 


300-206  brain dumps

Renovate cisco asa nat for ccnp security (300-206) senss:

Q94. At which firewall severity level will debugs appear on a Cisco ASA? 

A. 7 

B. 6 

C. 5 

D. 4 

Answer: A 


Q95. Which three options are default settings for NTP parameters on a Cisco device? (Choose three.) 

A. NTP authentication is enabled. 

B. NTP authentication is disabled. 

C. NTP logging is enabled. 

D. NTP logging is disabled. 

E. NTP access is enabled. 

F. NTP access is disabled. 

Answer: B,D,E 


Q96. According to the logging configuration on the Cisco ASA, what will happen if syslog server 10.10.2.40 fails? 





A. New connections through the ASA will be blocked and debug system logs will be sent to the internal buffer. 

B. New connections through the ASA will be blocked and informational system logs will be sent to the internal buffer. 

C. New connections through the ASA will be blocked and system logs will be sent to server 10.10.2.41. 

D. New connections through the ASA will be allowed and system logs will be sent to server 10.10.2.41. 

E. New connections through the ASA will be allowed and informational system logs will be sent to the internal buffer. 

F. New connections through the ASA will be allowed and debug system logs will be sent to the internal buffer. 

Answer: B 

Explanation: 

This is shown by the following screen shot: 


\psfHomeDesktopScreen Shot 2015-06-17 at 5.26.32 PM.png 


2passeasy.com

Exact cisco ccnp security 300-206 senss pdf:

Q97. What are two security features at the access port level that can help mitigate Layer 2 attacks? (Choose two.) 

A. DHCP snooping 

B. IP Source Guard 

C. Telnet 

D. Secure Shell 

E. SNMP 

Answer: A,B 


Q98. A network printer has a DHCP server service that cannot be disabled. How can a layer 2 switch be configured to prevent the printer from causing network issues? 

A. Remove the ip helper-address 

B. Configure a Port-ACL to block outbound TCP port 68 

C. Configure DHCP snooping 

D. Configure port-security 

Answer: C 


Q99. Which three logging methods are supported by Cisco routers? (Choose three.) 

A. console logging 

B. TACACS+ logging 

C. terminal logging 

D. syslog logging 

E. ACL logging 

F. RADIUS logging 

Answer: A,C,D 


Q100. Which Layer 2 security feature validates ARP packets? 

A. DAI 

B. DHCP server 

C. BPDU guard 

D. BPDU filtering 

Answer: A