The particular Cisco professionals have the potential to get a specialist in IT industry also want to reach the maximum of ability and also accomplishment, so that they have to take part in different Cisco qualification exams. Cisco 300-206 named Implementing Cisco Edge Network Security Solutions will be stepping-stone to check the particular candidates understanding and also capacity in the relevant industry of labor. Examcollection Cisco 300-206 on the web exercise assessments can promise that you are able to control those very skilled and also skilled functions. Our own 300-206 exercise test contains the genuine questions, ensuring an individual move the true 300-206 test together with leading grades.

2021 Jun 300-206 testing engine

Q41. CORRECT TEXT 




Answer: Please check the steps in explanation part below: 


Q42. When a Cisco ASA is configured in multicontext mode, which command is used to change between contexts? 

A. changeto config context 

B. changeto context 

C. changeto/config context change 

D. changeto/config context 2 

Answer: B 


Q43. A switch is being configured at a new location that uses statically assigned IP addresses. Which will ensure that ARP inspection works as expected? 

A. Configure the 'no-dhcp' keyword at the end of the ip arp inspection command 

B. Enable static arp inspection using the command 'ip arp inspection static vlan vlan-number 

C. Configure an arp access-list and apply it to the ip arp inspection command 

D. Enable port security 

Answer: C 


Q44. What is the default violation mode that is applied by port security? 

A. restrict 

B. protect 

C. shutdown 

D. shutdown VLAN 

Answer: C 


Q45. Which statement about the configuration of Cisco ASA NetFlow v9 (NSEL) is true? 

A. Use a sysopt command to enable NSEL on a specific interface. 

B. To view bandwidth usage for NetFlow records, you must have QoS feature enabled 

C. NSEL tracks the flow continuously and provides updates every 10 seconds. 

D. You must define a flow-export event type under a policy. 

E. NSEL can be used without a collector configured. 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/asa/asa84/configuration/guide/asa_84_cli_co nfig/ monitor_nsel.html 



300-206  exam topics

Avant-garde 300-206 senss cbt:

Q46. Which option is the default logging buffer size In memory of the Cisco ASA adaptive security appliance? 

A. 8KB 

B. 32KB 

C. 2KB 

D. 16KB 

E. 4KB 

Answer: E 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/asa/asa91/configuration/general/asa_91_gen eral_c onfig/ monitor_syslog.html 



Q47. Which Cisco Security Manager form factor is recommended for deployments with fewer than 25 devices? 

A. only Cisco Security Manager Standard 

B. only Cisco Security Manager Professional 

C. only Cisco Security Manager UCS Server Bundle 

D. both Cisco Security Manager Standard and Cisco Security Manager Professional 

Answer: A 


Q48. Which command displays syslog messages on the Cisco ASA console as they occur? 

A. Console logging <level> 

B. Logging console <level> 

C. Logging trap <level> 

D. Terminal monitor 

E. Logging monitor <level> 

Answer: B 


Q49. Which Layer 2 security feature prevents traffic on a LAN from being disrupted by a broadcast,multicat, or unicast storm on one physical interface? 

A. Bridge protocol Data Unit Guard 

B. Storm Control 

C. Embedded event monitoring 

D. Access control lists 

Answer: B 


Q50. In IOS routers, what configuration can ensure both prevention of ntp spoofing and accurate time ensured? 

A. ACL permitting udp 123 from ntp server 

B. ntp authentication 

C. multiple ntp servers 

D. local system clock 

Answer: B