The actual Cisco 300-206 answers and questions are updated simply by the engineers live. Youll get the newest simulated check queries which are in line with the current Cisco exam. More significantly, the actual revise time prolonged to be able to One hundred and eighty nights, showing that you will have 50 percent the years time to research 300-206 dumps.

2021 Jun cisco 300-206 study guide:

Q121. Which two voice protocols can the Cisco ASA inspect? (Choose two.) 

A. MGCP 

B. IAX 

C. Skype 

D. CTIQBE 

Answer: A,D 


Q122. Which two SNMPv3 features ensure that SNMP packets have been sent securely? (Choose two.) 

A. host authorization 

B. authentication 

C. encryption 

D. compression 

Answer: B,C 


Q123. Which two statements about Cisco IOS Firewall are true? (Choose two.) 

A. It provides stateful packet inspection. 

B. It provides faster processing of packets than Cisco ASA devices provide. 

C. It provides protocol-conformance checks against traffic. 

D. It eliminates the need to secure routers and switches throughout the network. 

E. It eliminates the need to secure host machines throughout the network. 

Answer: A,C 


Q124. What are two primary purposes of Layer 2 detection in Cisco IPS networks? (Choose two.) 

A. identifying Layer 2 ARP attacks 

B. detecting spoofed MAC addresses and tracking 802.1X actions and data communication after a successful client association 

C. detecting and preventing MAC address spoofing in switched environments 

D. mitigating man-in-the-middle attacks 

Answer: A,D 


Q125. Which.URL downloads a copy of packet-capture named "security" residing on a Cisco ASA adaptive security appliance with IP 10.10.100.11? 

A. https://10.10.100.11/capture/security/pcap 

B. https://10.10.100.11/capture/security.pcap 

C. https://10.10.100.11/security.pcap/download 

D. https://10.10.100.11/asa/security/pcap 

Answer: A 


300-206  training

Far out 300-й=206:

Q126. What is the best description of a unified ACL on a Cisco firewall? 

A. An ACL with both IPv4 and IPv6 functionality. 

B. An IPv6 ACL with IPv4 backwards compatibility. 

C. An IPv4 ACL with IPv6 support. 

D. An ACL that supports EtherType in addition to IPv6. 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/asa/asa90/configuration/guide/asa_90_cli_co nfig/ intro_intro.html 



Q127. Which three options are hardening techniques for Cisco IOS routers? (Choose three.) 

A. limiting access to infrastructure with access control lists 

B. enabling service password recovery 

C. using SSH whenever possible 

D. encrypting the service password 

E. using Telnet whenever possible 

F. enabling DHCP snooping 

Answer: A,C,D 


Q128. Which three statements about transparent firewall are true? ( Choose three) 

A. It does not support any type of VPN. 

B. Both interfaces must be configured with private IP addresses. 

C. It can have only a management IP address. 

D. It does not support dynamic routing protocols. 

E. It only supports PAT. 

F. Transparent firewall works at Layer 2. 

Answer: C,D,F 


Q129. Which three compliance and audit report types are available in Cisco Prime Infrastructure? (Choose three.) 

A. Service 

B. Change Audit 

C. Vendor Advisory 

D. TAC Service Request 

E. Validated Design 

F. Smart Business Architecture 

Answer: A,B,C 


Q130. Which URL matches the regex statement "http"*/"www.cisco.com/"*[^E]"xe"? 

A. https://www.cisco.com/ftp/ios/tftpserver.exe 

B. https://cisco.com/ftp/ios/tftpserver.exe 

C. http:/www.cisco.com/ftp/ios/tftpserver.Exe 

D. https:/www.cisco.com/ftp/ios/tftpserver.EXE 

Answer: A