Our own Cisco engineers will almost always be searching for a method to understand the most recent 300-206 on the web answers and questions. You can obtain the most recent 300-206 dumps upon the Actualtests web site. All of us not really offer only 300-206 pdf tests but the software edition. Actualtests 300-206 examination motor results in a simulators of the atmosphere once the 300-206 arises, provides a excellent possibility to practice the particular Cisco examination communicative atmosphere. In accordance with your test planning, you are able to choose virtually any 300-206 edition to study versatility. Moving 300-206 test will become more standard more quickly simply by studying Cisco 300-206 practice tests.

2021 Jul 300-206 senss dumps:

Q81. Which three options describe how SNMPv3 traps can be securely configured to be sent by 

IOS? (Choose three.) 

A. An SNMPv3 group is defined to configure the read and write views of the group. 

B. An SNMPv3 user is assigned to SNMPv3 group and defines the encryption and authentication credentials. 

C. An SNMPv3 host is configured to define where the SNMPv3 traps will be sent. 

D. An SNMPv3 host is used to configure the encryption and authentication credentials for SNMPv3 traps. 

E. An SNMPv3 view is defined to configure the address of where the traps will be sent. 

F. An SNMPv3 group is used to configure the OIDs that will be reported. 

Answer: A,B,C 


Q82. Which option describes the purpose of the input parameter when you use the packet-tracer command on a Cisco device? 

A. to provide detailed packet-trace information 

B. to specify the source interface for the packet trace 

C. to display the trace capture in XML format 

D. to specify the protocol type for the packet trace 

Answer: B 


Q83. A rogue device has connected to the network and has become the STP root bridge, which has caused a network availability issue. 

Which two commands can protect against this problem? (Choose two.) 

A. switch(config)#spanning-tree portfast bpduguard default 

B. switch(config)#spanning-tree portfast bpdufilter default 

C. switch(config-if)#spanning-tree portfast 

D. switch(config-if)#spanning-tree portfast disable 

E. switch(config-if)#switchport port-security violation protect 

F. switch(config-if)#spanning-tree port-priority 0 

Answer: A,C 


Q84. If you encounter problems logging in to the Cisco Security Manager 4.4 web server or client or backing up its databases, which account has most likely been improperly modified? 

A. admin (the default administrator account) 

B. casuser (the default service account) 

C. guest (the default guest account) 

D. user (the default user account) 

Answer: B 


Q85. Which function does DNSSEC provide in a DNS infrastructure? 

A. It authenticates stored information. 

B. It authorizes stored information. 

C. It encrypts stored information. 

D. It logs stored security information. 

Answer: A 


300-206  free exam questions

Up to the immediate present cisco ccnp security 300-206 senss:

Q86. Which product can manage licenses, updates, and a single signature policy for 15 separate IPS appliances? 

A. Cisco Security Manager 

B. Cisco IPS Manager Express 

C. Cisco IPS Device Manager 

D. Cisco Adaptive Security Device Manager 

Answer: A 


Q87. At which layer does MACsec provide encryption? 

A. Layer 1 

B. Layer 2 

C. Layer 3 

D. Layer 4 

Answer: B 


Q88. When access rule properties are configured within ASDM, which traffic direction type is required by global and management access rule? 

A. Any 

B. Both in and out 

C. In 

D. Out 

Answer: C 


Q89. Which statement about how the Cisco ASA supports SNMP is true? 




A. All SNMFV3 traffic on the inside interface will be denied by the global ACL 

B. The Cisco ASA and ASASM provide support for network monitoring using SNMP Versions 1,2c, and 3, but do not support the use of all three versions simultaneously. 

C. The Cisco ASA and ASASM have an SNMP agent that notifies designated management ,. stations if events occur that are predefined to require a notification, for example, when a link in the network goes up or down. 

D. SNMPv3 is enabled by default and SNMP v1 and 2c are disabled by default. 

E. SNMPv3 is more secure because it uses SSH as the transport mechanism. 

Answer: C 

Explanation: 

This can be verified by this ASDM screen shot: 



Q90. Which two options are.protocols and tools that are used by the management plane when discussing Cisco ASA general management plane hardening? (Choose two.) 

A. ICMP unreachables 

B. NetFlow 

C. syslog 

D. Routing Protocol Authentication 

E. Cisco URL Filtering 

F. threat detection 

G. Unicast Reverse Path Forwarding 

Answer: B,C