Practical of 300-207 free question materials and guidance for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 300-207 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) exam Today!

2021 Jun 300-207 Study Guide Questions:

Q61. During initial configuration, the Cisco ASA can be configured to drop all traffic if the ASA CX SSP fails by using which command in a policy-map? 

A. cxsc fail 

B. cxsc fail-close 

C. cxsc fail-open 

D. cxssp fail-close 

Answer: B 


Q62. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs). 

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented. 

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer. 





How many Cisco ASAs and how many Cisco WSAs are participating in the WCCP service? 

A. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and one Cisco WSA. 

B. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and one Cisco WSA. 

C. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and two Cisco WSAs. 

D. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and two Cisco WSAs. 

E. Two Cisco ASAs and one Cisco WSA. 

F. Two Cisco ASAs and two Cisco WSAs. 

Answer: A 

Explanation: 

We can see from the output that the number of routers (ASA’s) is 1, so there is a single ASA or an active/ standby pair being used, and 1 Cache Engine. If the ASA’s were in a active/active role it would show up as 2 routers. 


Q63. Connections are being denied because of SenderBase Reputation Scores. Which two features must be enabled in order to record those connections in the mail log on the Cisco ESA? (Choose two.) 

A. Rejected Connection Handling 

B. Domain Debug Logs 

C. Injection Debug Logs 

D. Message Tracking 

Answer: A,D 


300-207  free question

Most up-to-date cbt 300-207:

Q64. Which IPS signature regular expression CLI command matches a host issuing a domain lookup for www.theblock.com? 

A. regex-string (x03[Tt][Hh][Ee]x05[Bb][Ll][Oo][Cc][Kk]) 

B. regex-string (x0b[theblock.com]) 

C. regex-string (x03[the]x05[block]0x3[com]) 

D. regex-string (x03[T][H][E]x05[B][L][O][C][K]x03[.][C][O][M] 

Answer: A 


Q65. To what extent will the Cisco IPS sensor contribute data to the Cisco SensorBase network? 




A. It will not contribute to the SensorBase network. 

B. It will contribute to the SensorBase network, but will withhold some sensitive information 

C. It will contribute the victim IP address and port to the SensorBase network. 

D. It will not contribute to Risk Rating adjustments that use information from the SensorBase network. 

Answer: B 

Explanation: 

To configure network participation, follow these steps:.Step 1.Log in to IDM using an account with administrator privileges..Step 2.Choose Configuration > Policies > Global Correlation > Network Participation..Step 3.To turn on network participation, click the Partial or Full radio button:..Partial—Data is contributed to the SensorBase Network, but data considered potentially sensitive is filtered out and never sent...Full—All data is contributed to the SensorBase Network 

In this case, we can see that this has been turned off as shown below: 



Q66. Which three user roles are partially defined by default in Prime Security Manager? (Choose three.) 

A. networkoperator 

B. admin 

C. helpdesk 

D. securityoperator 

E. monitoringadmin 

F. systemadmin 

Answer: B,C,F 


2passeasy.com

Realistic ucr 207-300:

Q67. What are three benefits of the Cisco AnyConnect Secure Mobility Solution? (Choose three.) 

A. It can protect against command-injection and directory-traversal attacks. 

B. It provides Internet transport while maintaining corporate security policies. 

C. It provides secure remote access to managed computers. 

D. It provides clientless remote access to multiple network-based systems. 

E. It enforces security policies, regardless of the user location. 

F. It uses ACLs to determine best-route connections for clients in a secure environment. 

Answer: B,C,E 


Q68. Refer to the exhibit. 


What are two facts about the interface that you can determine from the given output? (Choose two.) 

A. A Cisco Flexible NetFlow monitor is attached to the interface. 

B. A quality of service policy is attached to the interface. 

C. Cisco Application Visibility and Control limits throughput on the interface. 

D. Feature activation array is active on the interface. 

Answer: A,B 


Q69. Which is the default IP address and admin port setting for https in the Cisco Web Security Appliance? 

A. http://192.168.42.42:8080 

B. http://192.168.42.42:80 

C. https://192.168.42.42:443 

D. https://192.168.42.42:8443 

Answer: D 


Q70. Which two statements about devices within a Cisco ESA cluster are true? (Choose two.) 

A. Clustered systems must consist of devices in the same hardware series. 

B. Clustered devices can communicate via either SSH or Cluster Communication Service. 

C. Clustered devices can communicate only with Cluster Communication Service. 

D. In-the-cloud devices must be in a separate cluster from on-premise devices. 

E. Clustered devices can run different versions of AsyncOS. 

Answer: A,B