Exambible 300-207 Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) practice check will be the best option that you should get ready for the Cisco exam. If you wish to be described as a preeminent Exambible engineers, you can not avoid the Exambible 300-207 Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) material supply. One can learn not just the actual 300-207 check answers and questions but the comprehensive description. Moving Cisco 300-207 accreditation will be the initial most important thing, in addition, one can learn numerous specific knowledge as well as experiences that will found in not able to practice function.

2021 Jun 300-207 free draindumps

Q11. What is the default IP range of the external zone? 

A. 0.0.0.0 0.0.0.0 

B. 0.0.0.0 - 255.255.255.255 

C. 0.0.0.0/8 

D. The network of the management interface 

Answer: B 


Q12. Refer to the exhibit. 


What CLI command generated the output? 

A. smtproutes 

B. tophosts 

C. hoststatus 

D. workqueuestatus 

Answer: B 


Q13. Refer to the exhibit. 


Which four rows exhibit the correct WCCP service to protocol assignments? (Choose four.) 

A. Row 1 

B. Row 2 

C. Row 3 

D. Row 4 

E. Row 5 

F. Row 6 

G. Row 7 

H. Row 8 

Answer: B,D,F,H 


Q14. Which Cisco technology combats viruses and malware with virus outbreak filters that are downloaded from Cisco SenderBase? 

A. ASA 

B. WSA 

C. Secure mobile access 

D. IronPort ESA 

E. SBA 

Answer: D 


Q15. Which sensor deployment mode does Cisco recommend when interface capacity is limited and you need to increase sensor functionality? 

A. inline interface pair mode 

B. inline VLAN pair mode 

C. inline VLAN group mode 

D. VLAN group mode 

Answer: C 


300-207  test engine

Up to the immediate present cisco exam 300-207:

Q16. Which three zones are used for anomaly detection in a Cisco IPS? (Choose three.) 

A. internal zone 

B. external zone 

C. illegal zone 

D. inside zone 

E. outside zone 

F. DMZ zone 

Answer: A,B,C 


Q17. What command alters the SSL ciphers used by the Cisco Email Security Appliance for TLS 

sessions and HTTPS access? 

A. sslconfig 

B. sslciphers 

C. tlsconifg 

D. certconfig 

Answer: A 


Q18. A Cisco Web Security Appliance's policy can provide visibility and control of which two elements? (Choose two.) 

A. Voice and Video Applications 

B. Websites with a reputation between -100 and -60 

C. Secure websites with certificates signed under an unknown CA 

D. High bandwidth websites during business hours 

Answer: C,D 


Q19. Refer to the exhibit. 


The system administrator of mydomain.com received complaints that some messages that were sent from sender user@somedomain.com were delayed. Message tracking data on the sender shows that an email sample that was received was clean and properly delivered. What is the likely cause of the intermittent delays? 

A. The remote MTA has a.SenderBase Reputation Score of -1.0. 

B. The remote MTA is sending emails from RFC 1918 IP addresses. 

C. The remote MTA has activated the SUSPECTLIST sender group. 

D. The remote MTA has activated the default inbound mail policy. 

Answer: C 


Q20. Which three options are valid event actions for a Cisco IPS? (Choose three.) 

A. deny-packet-inline 

B. deny-attack-reset 

C. produce-verbose-alert 

D. log-attacker-packets 

E. deny-packet-internal 

F. request-block-drop-connection 

Answer: A,C,D