With the aid of Ucertify 300-207 dumps, you can get a excellent outcome basically that will make you move Cisco test. Moreover, if you been unsuccessful inside the 300-207 test the very first time of utilizing the products, almost all funds you have to pay is going to be refund. You simply need to send the 300-207 report log because the pdf file to us. After confirming your details, we are going to refund the amount of money as well as return it to your accounts as quickly as possible.

2021 Jun 300-207 real exam

Q91. Which two GUI options display users' activity in Cisco Web Security Appliance?.(Choose two.) 

A. Web Security Manager Identity Identity Name 

B. Security Services Reporting 

C. Reporting Users 

D. Reporting Reports by User Location 

Answer: C,D 


Q92. Which Cisco IPS deployment mode is best suited for bridged interfaces? 

A. inline interface pair mode 

B. inline VLAN pair mode 

C. inline VLAN group mode 

D. inline pair mode 

Answer: B 


Q93. You ran the ssh generate-key command on the Cisco IPS and now administrators are unable to connect. Which action can be taken to correct the problem? 

A. Replace the old key with a new key on the client. 

B. Run the ssh host-key command. 

C. Add the administrator IP addresses to the trusted TLS host list on the IPS. 

D. Run the ssh authorized-keys command. 

Answer: A 


Q94. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs). 

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented. 

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer. 





What traffic is not redirected by WCCP? 

A. Traffic destined to public address space 

B. Traffic sent from public address space 

C. Traffic destined to private address space 

D. Traffic sent from private address space 

Answer: B 

Explanation: From the screen shot below we see the WCCP-Redirection ACL is applied, so all traffic from the Private IP space to any destination will be redirected. 


\psfHomeDesktopScreen Shot 2015-01-27 at 9.38.36 AM.png 


Q95. Which command can change the HTTPS SSL method on the Cisco ESA? 

A. sslconfig 

B. strictssl 

C. sshconfig 

D. adminaccessconfig 

Answer: A 


2passeasy.com

Improved cisco exam 300-207:

Q96. An ASA with an IPS module must be configured to drop traffic matching IPS signatures and block all traffic if the module fails. Which describes the correct configuration? 

A. Inline Mode, Permit Traffic 

B. Inline Mode, Close Traffic 

C. Promiscuous Mode, Permit Traffic 

D. Promiscuous Mode, Close Traffic 

Answer: B 


Q97. A system administrator wants to know if the email traffic from a remote partner will activate special treatment message filters that are created just for them. Which tool on the Cisco Email Security gateway can you use to debug or emulate the flow that a message takes through the work queue? 

A. the message tracker interface 

B. centralized or local message tracking 

C. the CLI.findevent command 

D. the trace tool 

E. the CLI.grep command 

Answer: D 


Q98. Which Cisco Cloud Web Security Connector feature allows access by all of an organization's users while applying Active Directory group policies? 

A. a company authentication key 

B. a group authentication key 

C. a PAC file 

D. proxy forwarding 

E. a user authentication key 

Answer: A 


Q99. Which Cisco ESA predefined sender group uses parameter-matching to reject senders? 

A. BLACKLIST 

B. WHITELIST 

C. SUSPECTLIST 

D. UNKNOWNLIST 

Answer: A 


Q100. What is the correct deployment for an IPS appliance in a network where traffic identified as threat traffic should be blocked and all traffic is blocked if the IPS fails? 

A. Inline; fail open 

B. Inline; fail closed 

C. Promiscuous; fail open 

D. Promiscuous; fail closed 

Answer: B