Relying on excellent engineering, much better services for purchasers. Exambible offer Round the clock customer care with regard to Cisco examinee and you may acquire what you would like realize at any time. Your own fulfillment in our 300-207 is our services purpose, the businesss shared improvement along with customers is our prolonged quest in a large number. Therefore do not hesitate to get hold of us for those who have any questions of 300-207 exam.

2021 Jun cbt 300-207 sitcs:

Q101. Which IPS engine detects ARP spoofing? 

A. Atomic ARP Engine 

B. Service Generic Engine 

C. ARP Inspection Engine 

D. AIC Engine 

Answer: A 


Q102. Which three sender reputation ranges identify the default behavior of the Cisco Email Security Appliance? (Choose three.) 

A. If it is between -1 and +10, the email is accepted 

B. If it is between +1 and +10, the email is accepted 

C. If it is between -3 and -1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled 

D. If it is between -3 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled 

E. If it is between -4 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled 

F. If it is between -10 and -3, the email is blocked 

G. If it is between -10 and -3, the email is sent to the virus and spam engines for additional scanning 

H. If it is between -10 and -4, the email is blocked 

Answer: A,C,F 


Q103. At which value do custom signatures begin? 

A. 1024 

B. 10000 

C. 1 

D. 60000 

Answer: D 


Q104. Which three statements about the Cisco IPS appliance configurations are true? (Choose three.) 




A. The maximum number of denied attackers is set to 10000. 

B. The block action duraton is set to 3600 seconds. 

C. The Meta Event Generator is globally enabled. 

D. Events Summarization is globally disabled. 

E. Threat Rating Adjustment is globally disabled. 

Answer: A,B,C 


Q105. Refer to the exhibit. 


When designing the network to redirect web traffic utilizing the Catalyst 6500 to the Cisco Web Security Appliance, impact on the switch platform needs consideration. Which four rows identify the switch behavior in correlation to the redirect method? (Choose four.) 

A. Row 1 

B. Row 2 

C. Row 3 

D. Row 4 

E. Row 5 

F. Row 6 

G. Row 7 

H. Row 8 

Answer: B,C,F,G 


2passeasy.com

Replace 300-207 vce:

Q106. Which Cisco WSA is intended for deployment in organizations of more than 6000 users? 

A. WSA S370 

B. WSA S670 

C. WSA S370-2RU 

D. WSA S170 

Answer: B 


Q107. Which command is used to enable strong ciphers on the Cisco Web Security Appliance? 

A. interfaceconfig 

B. strictssl 

C. etherconfig 

D. adminaccessconfig 

Answer: B 


Q108. Refer to the exhibit. 


The system administrator of mydomain.com was informed that one of the users in his environment received spam from an Internet sender. Message tracking shows that the emails for this user were not scanned by antispam. Why did the Cisco Email Security gateway fail to do a spam scan on emails for user@mydomain.com? 

A. The remote MTA activated the SUSPECTLIST sender group. 

B. The Cisco Email Security gateway created duplicates of the message. 

C. The user user@mydomain.com matched an inbound rule with antispam disabled. 

D. The user bob@mydomain.com matched an inbound rule with antispam disabled. 

Answer: C 


Q109. What is the default CX Management 0/0 IP address on a Cisco ASA 5512-X appliance? 

A. 192.168.1.1 

B. 192.168.1.2 

C. 192.168.1.3 

D. 192.168.1.4 

E. 192.168.1.5 

F. 192.168.8.8 

Answer: F 


Q110. CCORRECT TEXT 



Answer: Steps are in Explanation below: