Want to know Actualtests 300-207 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) certification experience? Study Tested Cisco 300-207 answers to Avant-garde 300-207 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-207 (Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)) test on your first attempt.

2021 Jun ucr 207-300:

Q21. Which two benefits are provided by the dynamic dashboard in Cisco ASDM Version 5.2? (Choose two.) 

A. It configures system polices for NAC devices. 

B. It forwards traffic to destination devices. 

C. It provides statistics for device health. 

D. It replaces syslog, RADIUS, and TACACS+ servers. 

E. It automatically detects Cisco security appliances to configure. 

Answer: C,E 


Q22. Which two statements about Cisco ESA clusters are true? (Choose two.) 

A. A cluster must contain exactly one group. 

B. A cluster can contain multiple groups. 

C. Clusters are implemented in a client/server relationship. 

D. The cluster configuration must be managed by the cluster administrator. 

E. The cluster configuration can be created and managed through either the GUI or the CLI. 

Answer: B,E 


Q23. What is the access-list command on a Cisco IPS appliance used for? 

A. to permanently filter traffic coming to the Cisco.IPS.appliance via the sensing port 

B. to filter for traffic when the Cisco.IPS.appliance is in the inline mode 

C. to restrict management access to the sensor 

D. to create a filter that can be applied on the interface that is under attack 

Answer: C 


Q24. Which centralized reporting function of the Cisco Content Security Management Appliance 

aggregates data from multiple Cisco ESA devices? 

A. message tracking 

B. web tracking 

C. system tracking 

D. logging 

Answer: A 


Q25. Which command verifies that the correct CWS license key information was entered on the Cisco ASA? 

A. sh run scansafe server 

B. sh run scansafe 

C. sh run server 

D. sh run server scansafe 

Answer: B 


300-207  dumps

Improve ipexpert 300-207:

Q26. Which command disables SSH access for administrators on the Cisco ESA? 

A. interfaceconfig 

B. sshconfig 

C. sslconfig 

D. systemsetup 

Answer: A 


Q27. Which three functions can Cisco Application Visibility and Control perform within Cisco Cloud Web Security? (Choose three.) 

A. validation of malicious traffic 

B. traffic control 

C. extending Web Security to all computing devices 

D. application-level classification 

E. monitoring 

F. signature tuning 

Answer: B,D,E 


Q28. Which two design considerations are required to add the Cisco Email Security Appliance to an existing mail delivery chain? (Choose two.) 

A. Existing MX records should be maintained and policy routing should be used to redirect traffic to the ESA. 

B. Update the MX records to point to the inbound listener interfaces on the ESA. 

C. Update the MX records to point to the outbound listener interfaces on the ESA. 

D. Different Listeners must be used to handle inbound and outbound mail handling. 

E. The ESA should be connected to the same subnet as the Email Server because it maintains only a single routing table. 

F. The ESA can be connected to a DMZ external to the Email Server because it maintains multiple routing tables. 

G. The ESA can be connected to a DMZ external to the Email Server but it maintains only a single routing table. 

H. Mail Listeners by default can share the same IP interface by defining the routes for sending and receiving. 

Answer: B,G 


Q29. Which type of signature is generated by copying a default signature and modifying its behavior? 

A. meta 

B. custom 

C. atomic 

D. normalized 

Answer: B 


Q30. Refer to the exhibit. 


What Cisco ESA CLI command generated the output? 

A. smtproutes 

B. tophosts C. hoststatus 

D. workqueuestatus 

Answer: B