Act now and download your Cisco 300-207 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-207 tutorials. Download Replace Cisco Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-207 with a classic professional.

2021 Jun ucr 207-300:

Q41. Which two conditions must you configure in an event action override to implement a risk rating of 70 or higher and terminate the connection on the IPS? (Choose two.) 

A. Configure the event action override to send a TCP reset. 

B. Set the risk rating range to 70 to 100. 

C. Configure the event action override to send a block-connection request. 

D. Set the risk rating range to 0 to 100. 

E. Configure the event action override to send a block-host request. 

Answer: A,B 


Q42. What CLI command configures IP-based access to restrict GUI and CLI access to a Cisco Email Security appliance's administrative interface? 

A. adminaccessconfig 

B. sshconfig 

C. sslconfig 

D. ipaccessconfig 

Answer: A 


Q43. A network engineer can assign IPS event action overrides to virtual sensors and configure 

which three modes? (Choose three.) 

A. Anomaly detection operational mode 

B. Inline TCP session tracking mode 

C. Normalizer mode 

D. Load-balancing mode 

E. Inline and Promiscuous mixed mode 

F. Fail-open and fail-close mode 

Answer: A,B,C 


Q44. When you create a new server profile on the Cisco ESA, which subcommand of the ldapconfig command configures spam quarantine end-user authentication? 

A. isqauth 

B. isqalias 

C. test 

D. server 

Answer: A 


Q45. What is the status of OS Identification? 




A. It is only enabled to identify "Cisco IOS" OS using statically mapped OS fingerprinting 

B. OS mapping information will not be used for Risk Rating calculations. 

C. It is configured to enable OS mapping and ARR only for the 10.0.0.0/24 network. 

D. It is enabled for passive OS fingerprinting for all networks. 

Answer: D 

Explanation: 

Understanding Passive OS Fingerprinting.Passive OS fingerprinting lets the sensor determine the OS that hosts are running. The sensor analyzes network traffic between hosts and stores the OS of these hosts with their IP addresses. The sensor inspects TCP SYN and SYNACK packets exchanged on the network to determine the OS type..The sensor then uses the OS of the target host OS to determine the relevance of the attack to the victim by computing the attack relevance rating component of the risk rating. Based on the relevance of the attack, the sensor may alter the risk rating of the alert for the attack and/or the sensor may filter the alert for the attack. You can then use the risk rating to reduce the number of false positive alerts (a benefit in IDS mode) or definitively drop suspicious packets (a benefit in IPS mode). Passive OS fingerprinting also enhances the alert output by reporting the victim OS, the source of the OS identification, and the relevance to the victim OS in the alert..Passive OS fingerprinting consists of three components: .Passive OS learning.Passive OS learning occurs as the sensor observes traffic on the network. Based on the characteristics of TCP SYN and SYNACK packets, the sensor makes a determination of the OS running on the host of the source IP address. 

.User-configurable OS identification.You can configure OS host mappings, which take precedence over learned OS mappings. .Computation of attack relevance rating and risk rating 


300-207  exam answers

Renovate cisco 300-207:

Q46. Which method does Cisco recommend for collecting streams of data on a sensor that has been virtualized? 

A. VACL capture 

B. SPAN 

C. the Wireshark utility 

D. packet capture 

Answer: D 


Q47. Which two statements about Cisco Cloud Web Security functionality are true? (Choose two.) 

A. It integrates with Cisco Integrated Service Routers. 

B. It supports threat avoidance and threat remediation. 

C. It extends web security to the desktop, laptop, and PDA. 

D. It integrates with Cisco.ASA Firewalls. 

Answer: A,D 


Q48. What Event Action in an IPS signature is used to stop an attacker from communicating with a network using an access-list? 

A. Request Block Host 

B. Deny Attacker Inline 

C. Deny Connection Inline 

D. Deny Packet Inline 

E. Request Block Connection 

Answer: A 


Q49. Which Cisco technology is a customizable web-based alerting service designed to report threats and vulnerabilities? 

A. Cisco Security Intelligence Operations 

B. Cisco Security IntelliShield Alert Manager Service 

C. Cisco Security Optimization Service 

D. Cisco Software Application Support Service 

Answer: B 


Q50. Which Cisco Web Security Appliance design requires minimal change to endpoint devices? 

A. Transparent Mode 

B. Explicit Forward Mode 

C. Promiscuous Mode 

D. Inline Mode 

Answer: A