Actualtests mature Cisco professors and also experts may accept that Actualtests Cisco 300-208 test questions and answers are usually practically correct. The actual pass rate associated with Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) was practically 95 %. Previously mentioned ing, were able to show the 300-208 research supplies produced valuable guide with regard to Cisco prospects. Our 300-208 pdf well worth the examinees sparing with out to review. It is possible to guess your shoe you will have positive outcome from the Actualtests Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) apply assessments.

2021 Jun 300-208 training

Q111. During client provisioning on a Mac OS X system, the client system fails to renew its IP address. Which change can you make to the agent profile to correct the problem? 

A. Enable the Agent IP Refresh feature. 

B. Enable the Enable VLAN Detect Without UI feature. 

C. Enable CRL checking. 

D. Edit the Discovery Host parameter to use an IP address instead of an FQDN. 

Answer: A 


Q112. An organization has recently deployed ISE with Trustsec capable Cisco switches and would like to allow differentiated network access based on user groups. Which solution is most suitable for achieving these goals? 

A. Cyber Threat Defense for user group control by leveraging Netflow exported from the Cisco switches and identity information from ISE 

B. MACsec in Multiple-Host Mode in order to encrypt traffic at each hop of the network infrastructure 

C. Identity-based ACLs preconfigured on the Cisco switches with user identities provided by ISE 

D. Cisco Security Group Access Policies to control access based on SGTs assigned to different user groups 

Answer: D 


Q113. The NAC Agent uses which port and protocol to send discovery packets to an ISE Policy Service Node? 

A. tcp/8905 

B. udp/8905 

C. http/80 

D. https/443 

Answer: B 


Q114. Which protocol sends authentication and accounting in different requests? 

A. RADIUS 

B. TACACS+ 

C. EAP-Chaining 

D. PEAP 

E. EAP-TLS 

Answer: B 


Q115. Which two switchport commands enable MAB and allow non-802.1X capable devices to immediately run through the MAB process? (Choose two.) 

A. authentication order mab dot1x 

B. authentication order dot1x mab 

C. no authentication timer 

D. dot1x timeout tx-period 

E. authentication open 

F. mab 

Answer: A,F 


300-208  exam cram

Abreast of the times robertson 300-208:

Q116. Which default identity source is used by the MyDevices_Portal_Sequence identity source sequence? 

A. internal users 

B. guest users 

C. Active Directory 

D. internal endpoints 

E. RADIUS servers 

Answer: A 


Q117. Which statement about Cisco ISE BYOD is true? 

A. Dual SSID allows EAP-TLS only when connecting to the secured SSID. 

B. Single SSID does not require endpoints to be registered. 

C. Dual SSID allows BYOD for guest users. 

D. Single SSID utilizes open SSID to accommodate different types of users. 

E. Single SSID allows PEAP-MSCHAPv2 for native supplicant provisioning. 

Answer: E 


Q118. Which two identity store options allow you to authorize based on group membership? (Choose two). 

A. Lightweight Directory Access Protocol 

B. RSA SecurID server 

C. RADIUS 

D. Active Directory 

Answer: A,D 


Q119. You configured wired 802.1X with EAP-TLS on Windows machines. The ISE authentication detail report shows "EAP-TLS failed SSL/TLS handshake because of an unknown CA in the client certificates chain." What is the most likely cause of this error? 

A. The ISE certificate store is missing a CA certificate. 

B. The Wireless LAN Controller is missing a CA certificate. 

C. The switch is missing a CA certificate. 

D. The Windows Active Directory server is missing a CA certificate. 

Answer: A 


Q120. Which three remediation actions are supported by the Web Agent for Windows? (Choose three.) 

A. Automatic Remediation 

B. Message text 

C. URL Link 

D. File Distribution 

E. AV definition update 

F. Launch Program 

Answer: B,C,D