The actual Exambible Cisco examine manuals have been playing a more and much more important role inside candidates researching life, this conserve much time for people prevent to wait this course. Our Cisco 300-208 puts likewise incorporate many simulators workout routines queries. The actual simulators workout routines queries are usually blended in to the Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) responses of our Cisco 300-208 manuals. We all guarantee an individual you will get the particular good results deffinately providing you strive with your 300-208 qualification examine components. The greater an individual practice the particular Exambible 300-208 puts, the better tag you are able to accomplish. It is possible to take Cisco 300-208 books or even the electronic books anywhere and whenever you would like in the cause regarding they are all transportable. Exambible will assure the particular maximize great things about clients as a result of the high-quality products.

2021 Jun 300-208 rapidshare

Q91. What EAP method supports mutual certificate-based authentication? 

A. EAP-TTLS 

B. EAP-MSCHAP 

C. EAP-TLS 

D. EAP-MD5 

Answer: C 


Q92. Which option is required for inline security group tag propagation? 

A. Cisco Secure Access Control System 

B. hardware support 

C. Security Group Tag Exchange Protocol (SXP) v4 

D. Cisco Identity Services Engine 

Answer: B 


Q93. Which functionality does the Cisco ISE self-provisioning flow provide? 

A. It provides support for native supplicants, allowing users to connect devices directly to the network. 

B. It provides the My Devices portal, allowing users to add devices to the network. 

C. It provides support for users to install the Cisco NAC agent on enterprise devices. 

D. It provides self-registration functionality to allow guest users to access the network. 

Answer: A 


Q94. Which two identity databases are supported when PEAP-MSCHAPv2 is used as EAP type? (Choose two.) 

A. Windows Active Directory 

B. LDAP 

C. RADIUS token server 

D. internal endpoint store 

E. internal user store 

F. certificate authentication profile 

G. RSA SecurID 

Answer: A,E 


Q95. Which two EAP types require server side certificates? (Choose two.) 

A. EAP-TLS 

B. PEAP 

C. EAP-MD5 

D. LEAP 

E. EAP-FAST 

F. MSCHAPv2 

Answer: A,B 


300-208  actual test

Renew 300-208 sisas pdf:

Q96. Which feature of Cisco ASA allows VPN users to be postured against Cisco ISE without requiring an inline posture node? 

A. RADIUS Change of Authorization 

B. device tracking 

C. DHCP snooping 

D. VLAN hopping 

Answer: A 


Q97. Which command enables static PAT for TCP port 25? 

A. nat (outside,inside) static 209.165.201.3 209.165.201.226 eq smtp 

B. nat static 209.165.201.3 eq smtp 

C. nat (inside,outside) static 209.165.201.3 service tcp smtp smtp 

D. static (inside,outside) 209.165.201.3 209.165.201.226 netmask 255.255.255.255 

Answer: C 


Q98. The corporate security policy requires multiple elements to be matched in an authorization policy. Which elements can be combined to meet the requirement? 

A. Device registration status and device activation status 

B. Network access device and time condition 

C. User credentials and server certificate 

D. Built-in profile and custom profile 

Answer: B 


Q99. Under which circumstance would an inline posture node be deployed? 

A. When the NAD does not support CoA 

B. When the NAD cannot support the number of connected endpoints 

C. When a PSN is overloaded 

D. To provide redundancy for a PSN 

Answer: A 


Q100. What is the purpose of the Cisco ISE Guest Service Sponsor Portal? 

A. It tracks and stores user activity while connected to the Cisco ISE. 

B. It securely authenticates guest users for the Cisco ISE Guest Service. 

C. It filters guest users from account holders to the Cisco ISE. 

D. It creates and manages Guest User accounts. 

Answer: D