Youre going to get the actual comprehensive description when you encounter difficulties on your 300-208 examine. Exambible provide you the actual 300-208 Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) key points legibly inside the 300-208 puts. These are greatly conserving your own expenses to get familiar with the actual Cisco courses.

2021 Jul 300-208 sisas ebook:

Q71. What attribute could be obtained from the SNMP query probe? 

A. FQDN 

B. CDP 

C. DHCP class identifier 

D. User agent 

Answer: B 


Q72. Which advanced authentication setting is needed to allow an unknown device to utilize Central WebAuth? 

A. If Authentication failed > Continue 

B. If Authentication failed > Drop 

C. If user not found > Continue 

D. If user not found > Reject 

Answer: C 


Q73. Which two statements about administrative access to the Cisco Secure ACS SE are true? (Choose two.) 

A. The Cisco Secure ACS SE supports command-line connections through a serial-port connection. 

B. For GUI access, an administrative GUI user must be created by using the add-guiadmin command. 

C. The Cisco Secure ACS SE supports command-line connections through an Ethernet interface. 

D. An ACL-based policy must be configured to allow administrative-user access. 

E. GUI access to the Cisco Secure ASC SE is not supported. 

Answer: B,D 


Q74. Changes were made to the ISE server while troubleshooting, and now all wireless certificate authentications are failing. Logs indicate an EAP failure. What are the two possible causes of the problem? (Choose two.) 

A. EAP-TLS is not checked in the Allowed Protocols list 

B. Client certificate is not included in the Trusted Certificate Store 

C. MS-CHAPv2-is not checked in the Allowed Protocols list 

D. Default rule denies all traffic 

E. Certificate authentication profile is not configured in the Identity Store 

Answer: A,E 


Q75. Which two options are EAP methods supported by Cisco ISE? (Choose two.) 

A. EAP-FAST 

B. EAP-TLS 

C. EAP-MS-CHAPv2 

D. EAP-GTC 

Answer: A,B 


300-208  free question

Up to the minute uctl 208-300:

Q76. In a split ACS deployment with primary and secondary servers, which three statements about AAA load handling are true? (Choose three.) 

A. During normal operations, each server processes the full workload of both servers. 

B. If a AAA connectivity problem occurs, the servers split the full load of authentication requests. 

C. If a AAA connectivity problem occurs, each server processes the full workload of both servers. 

D. During normal operations, the servers split the full load of authentication requests. 

E. During normal operations, each server is used for specific operations, such as device administration and network admission. 

F. The primary servers are used to distribute policy information to other servers in the enterprise. 

Answer: C,D,E 


Q77. You enabled the guest session limit feature on the Cisco ISE. However, end users report that the same guest can log in from multiple devices simultaneously. 

Which configuration is missing on the network access device? 

A. RADIUS authentication 

B. RADIUS accounting 

C. DHCP required 

D. AAA override 

Answer: B 


Q78. What is the function of the SGACL policy matrix on a Cisco TrustSec domain with SGT Assignment? 

A. It determines which access policy to apply to the endpoint. 

B. It determines which switches are trusted within the TrustSec domain. 

C. It determines the path the SGT of the packet takes when entering the Cisco TrustSec domain. 

D. It lists all servers that are permitted to participate in the TrustSec domain. 

E. It lists all hosts that are permitted to participate in the TrustSec domain. 

Answer: A 


Q79. Which three network access devices allow for static security group tag assignment? (Choose three.) 

A. intrusion prevention system 

B. access layer switch 

C. data center access switch 

D. load balancer 

E. VPN concentrator 

F. wireless LAN controller 

Answer: B,C,E 


Q80. Which Cisco ISE 1.x protocol can be used to control admin access to network access devices? 

A. TACACS+ 

B. RADIUS 

C. EAP 

D. Kerberos 

Answer: B