The Cisco technicians will almost always be searching for a way to decipher the latest [productsort] on the internet answers and questions. You are able to down load the latest [productsort] dumps upon our own Pass4sure web site. All of us not necessarily only offer [productsort] pdf exams but also the computer software version. Pass4sure [productsort] check powerplant results in a simulators from the surroundings once the [productsort] arises, provides a fantastic chance to practice the actual Cisco check communicative surroundings. Based on the exam preparing, it is possible to choose virtually any [productsort] version to review flexibility. Passing [productsort] exam will end up simpler quicker through studying Cisco [productsort] practice exams.

2021 Aug thermostat 300-208:

Q81. Which three components comprise the Cisco ISE profiler? (Choose three.) 

A. the sensor, which contains one or more probes 

B. the probe manager 

C. a monitoring tool that connects to the Cisco ISE 

D. the trigger, which activates ACLs 

E. an analyzer, which uses configured policies to evaluate endpoints 

F. a remitter tool, which fails over to redundant profilers 

Answer: A,B,E 


Q82. Which error in a redirect ACL can cause the redirection of an endpoint to the provisioning portal to fail? 

A. The redirect ACL is blocking access to ports 80 and 443. 

B. The redirect ACL is applied to an incorrect SVI. 

C. The redirect ACL is blocking access to the client provisioning portal. 

D. The redirect ACL is blocking access to Cisco ISE port 8905. 

Answer: A 


Q83. Which feature enables the Cisco ISE DHCP profiling capabilities to determine and enforce authorization policies on mobile devices? 

A. disabling the DHCP proxy option 

B. DHCP option 42 

C. DHCP snooping 

D. DHCP spoofing 

Answer: A 


Q84. Which option restricts guests from connecting more than one device at a time? 

A. Guest Portal policy > Set Device registration portal limit 

B. Guest Portal Policy > Set Allow only one guest session per user 

C. My Devices Portal > Set Maximum number of devices to register 

D. Multi-Portal Policy > Guest users should be able to do device registration 

Answer: B 


Q85. Wireless client supplicants attempting to authenticate to a wireless network are generating excessive log messages. Which three WLC authentication settings should be disabled? (Choose three.) 

A. RADIUS Server Timeout 

B. RADIUS Aggressive-Failover 

C. Idle Timer 

D. Session Timeout 

E. Client Exclusion 

F. Roaming 

Answer: B,C,D 


300-208  free question

Most up-to-date robertshaw thermostat 300-208:

Q86. Refer to the exhibit. 

Which URL must you enter in the External Webauth URL field to configure Cisco ISE CWA correctly? 

A. https://ip_address:8443/guestportal/Login.action 

B. https://ip_address:443/guestportal/Welcome.html 

C. https://ip_address:443/guestportal/action=cpp 

D. https://ip_address:8905/guestportal/Sponsor.action 

Answer: A 


Q87. When RADIUS NAC and AAA Override are enabled for a WLC on a Cisco ISE, which two statements about RADIUS NAC are true? (Choose two.) 

A. It returns an access-accept and sends the redirection URL for all users. 

B. It establishes secure connectivity between the RADIUS server and the Cisco ISE. 

C. It allows the Cisco ISE to send a CoA request that indicates when the user is authenticated. 

D. It is used for posture assessment, so the Cisco ISE changes the user profile based on posture result. 

E. It allows multiple users to authenticate at the same time. 

Answer: C,D 


Q88. What is another term for 802.11i wireless network security? 

A. 802.1x 

B. WEP 

C. TKIP 

D. WPA 

E. WPA2 

Answer: E 


Q89. Which command configures console port authorization under line con 0? 

A. authorization default|WORD 

B. authorization exec line con 0|WORD 

C. authorization line con 0|WORD 

D. authorization exec default|WORD 

Answer: D 


Q90. Which Cisco ISE feature can differentiate a corporate endpoint from a personal device? 

A. EAP chaining 

B. PAC files 

C. authenticated in-band provisioning 

D. machine authentication 

Answer: A