It is more faster and easier to pass the Cisco 300-208 exam by using High quality Cisco Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) questuins and answers. Immediate access to the Most recent 300-208 Exam and find the same core area 300-208 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Aug robertshaw thermostat model 300-208:

Q11. When you configure an endpoint profiling policy rule, which option describes the purpose of the minimum certainty factor? 

A. It is compared to the total certainty metric of an individual endpoint to determine whether the endpoint can be trusted. 

B. It is compared to the assigned certainty value of an individual endpoint in a device database to determine whether the endpoint can be trusted. 

C. It is used to compare the policy condition to other active policies. 

D. It is used to determine the likelihood that an endpoint is an active, trusted device on the network. 

Answer: A 


Q12. Which statement about Cisco Management Frame Protection is true? 

A. It enables stations to remain in power-save mode, except at specified intervals to receive data from the access point. 

B. It detects spoofed MAC addresses. 

C. It identifies potential RF jamming attacks. 

D. It protects against frame and device spoofing. 

Answer: D 


Q13. Which two statements about Cisco NAC Agents that are installed on clients that interact with the Cisco ISE profiler are true? (Choose two.) 

A. They send endpoint data to AAA servers. 

B. They collect endpoint attributes. 

C. They interact with the posture service to enforce endpoint security policies. 

D. They block access from the network through noncompliant endpoints. 

E. They store endpoints in the Cisco ISE with their profiles. 

F. They evaluate clients against posture policies, to enforce requirements. 

Answer: C,F 


Q14. What user rights does an account need to join ISE to a Microsoft Active Directory domain? 

A. Create and Delete Computer Objects 

B. Domain Admin 

C. Join and Leave Domain 

D. Create and Delete User Objects 

Answer: A 


Q15. Which three statements about the Cisco wireless IPS solution are true? (Choose three.) 

A. It enables stations to remain in power-save mode, except at specified intervals to receive data from the access point. 

B. It detects spoofed MAC addresses. 

C. It identifies potential RF jamming attacks. 

D. It protects against frame and device spoofing. 

E. It allows the WLC to failover because of congestion. 

Answer: B,C,D 


300-208  practice test

Latest 300 du st-sacrement suite 208:

Q16. After an endpoint has completed authentication with MAB, a security violation is triggered because a different MAC address was detected. Which host mode must be active on the port? 

A. single-host mode 

B. multidomain authentication host mode 

C. multiauthentication host mode 

D. multihost mode 

Answer: A 


Q17. How frequently does the Profiled Endpoints dashlet refresh data? 

A. every 30 seconds 

B. every 60 seconds 

C. every 2 minutes 

D. every 5 minutes 

Answer: B 


Q18. You are troubleshooting wired 802.1X authentications and see the following error: "Authentication failed: 22040 Wrong password or invalid shared secret." What should you inspect to determine the problem? 

A. RADIUS shared secret 

B. Active Directory shared secret 

C. Identity source sequence 

D. TACACS+ shared secret 

E. Certificate authentication profile 

Answer: A 


Q19. Where is dynamic SGT classification configured? 

A. Cisco ISE 

B. NAD 

C. supplicant 

D. RADIUS proxy 

Answer: A 


Q20. When RADIUS NAC and AAA Override are enabled for WLC on a Cisco ISE, which two statements about RADIUS NAC are true? (Choose two.) 

A. It will return an access-accept and send the redirection URL for all users. 

B. It establishes secure connectivity between the RADIUS server and the ISE. 

C. It allows the ISE to send a CoA request that indicates when the user is authenticated. 

D. It is used for posture assessment, so the ISE changes the user profile based on posture result. 

E. It allows multiple users to authenticate at the same time. 

Answer: C,D